Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Tih deževen dan

Sistem odvodnjavanja streh Geberit Pluvia

Sistem za zmanjševanje hrupa za nove in obstoječe sisteme odvodnjavanja streh

Pri večji količini padavin je iz cevi za odvodnjavanje streh Geberit Pluvia mogoče slišati glasno klokotanje. Za rešitev bo poskrbel nov predal za zmanjševanje hrupa.

Učinkovito odvodnjavanje streh z uporabo podtlaka

Zahvaljujoč principu delovanja z uporabo podtlaka lahko dokazano učinkovit sistem odvodnjavanja streh Geberit Pluvia hitro in varno z ravnih streh odvede velike količine vode. V primerjavi z običajnimi sistemi odvodnjavanja streh Geberit Pluvia potrebuje manj vodnih odtokov in cevi z manjšim premerom.


Zračna turbulenca ustvarja hrup

Če je količina padavin premajhna, da bi v sistemu ustvarjala konstanten podtlak, sistem srka zrak navznoter. Nastala mešanica zraka/vode tako povzroča večji zvočni tlak. To je še posebej nadležno, če je v uporabi prostor, ki se nahaja tik pod streho.

Odpravljanje vzroka težave

Da bi odpravili vzrok tega hrupa, je Geberit razvil poseben predal za zmanjševanje hrupa, ki ga je mogoče uporabiti tako v obstoječih kot v novih strešnih vtočnikih Pluvia. Predal težavo odpravlja na točki, kjer se pojavljajo višje ravni hrupa in ta hrup občutno zmanjša.