Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Inovacije Geberit

Tehnologija in dizajn z roko v roki

Zdaj pa čisto tiho.

Sistem za odvodnjavanje Geberit Silent-Pro izpolnjuje vse ustrezne zahteve glede zvočne izolacije in protipožarne zaščite, je enostaven za obdelavo in je sestavni del sistemov Geberit. Preprosto ga namestite in nikoli več ne boste slišali zanj.

Geberit Silent-Pro


Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera

Zaradi inovacij, kot so tehnologija prhanja WhirlSpray, hibridni sistem za toplo vodo in tehnika splakovanja TurboFlush, je nova straniščna školjka Geberit AquaClean Mera zares izjemna. Od pomladi 2017 boste lahko izbirali med dvema oblikama: Comfort in Classic. Obe obliki sta prilagojeni potrebam vaših strank.

Geberit AquaClean Mera


Talna pršna plošča Setaplano

Talna pršna plošča Geberit Setaplano

Mnogo komponent talne pršne plošče Geberit Setaplano, ki je izdelana iz zelo kakovostnega trdnega materiala Varicor, je že predhodno sestavljenih v tovarni. To omogoča prihranek časa in poveča varnost med namestitvijo.

Talna pršna plošča Geberit Setaplano


Armaturni sistem Geberit

Sistem armatur Geberit

V preteklosti so bile mnoge armature z upravljanjem brez dotika večje in manj elegantne od običajnih armatur zaradi krmilne tehnike. Nov sistem armatur podjetja Geberit zagotavlja vrhunsko rešitev za to težavo.

Sistem armatur Geberit


Geberit Pluvia

Geberit Pluvia

Strešni vtočniki Geberit Pluvia z zmogljivostjo odvodnjavanja 12 l/s in 25 l/s imajo novo obliko in so še kompaktnejši in priročnejši. Primerni so za raznolike strešne konstrukcije in v kombinaciji s servisno službo podjetja Geberit predstavljajo dovršeno rešitev za varno odvodnjavanje streh.

Geberit Pluvia


Pluvia v programu Autodesk Revit

Geberit Pluvia v programu Autodesk Revit

Od aprila 2017 bo podjetje Geberit vsem uporabnikom programske opreme BIM Autodesk® Revit® ponudilo nov vtičnik. Vtičnik bo omogočal načrtovanje celotnih sistemov Geberit Pluvia, vključno s povezanimi hidravlični izračuni, neposredno v programu Autodesk® Revit®. Hidravlični certifikat, seznam materiala, možnosti in časi montaže za načrtovani sistem bodo tako na voljo s pritiskom na gumb.

Geberit ProPlanner


Geberit Volex

Geberit Volex

Geberit Volex je nov cevni sistem, ki je še posebej primeren za ogrevanje z radiatorji in talno ogrevanje v novogradnjah ter obnovljenih zgradbah. Geberit Volex je cevni sistem vrhunske kakovosti po resnično ugodni ceni.

Geberit Volex


Stiskalne čeljusti Mepla

Stiskalne čeljusti Geberit Mepla brez vzdrževanja

Nove stiskalne čeljusti Geberit Mepla združljivosti [2], med življenjsko dobo ne potrebujejo vzdrževanja. To pomeni, da so vedno pripravljene na naslednji projekt, ne da bi povzročale kakršne koli dodatne vzdrževalne stroške.

Geberit Mepla


Odtok za prhe Geberit d90

Novi odtoki za prhe Geberit d90 imajo prožno skodelico sifona in praktično sito za lase za lažje čiščenje. V ponudbi izdelkov sta na voljo izvedbi z dvema različnima višinama vodne pregrade.

Odtok za prhe d90