Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Funkcionalna lepota

Priznani sanitarni elementi Geberit Monolith

Popolna fuzija oblike in funkcije

S sanitarnimi elementi Geberit Monolith je Geberit razvil novo obliko kopalniških armatur. Popolna kombinacija funkcije in dizajna je hitro opazna tako v novogradnjah kot v prenovljenih kopalnicah. Nenazadnje tudi, ker je mogoče module kombinirati s številnimi sanitarnimi keramikami in armaturami. Celotna sanitarna tehnika je očem nevidna, a kljub temu ostaja preprosto dostopna za fasado iz varnostnega stekla. Sanitarni elementi Geberit Monolith s svojim hitrim, preprostim in nezapletenim načinom vgradnje presegajo pričakovanja tudi na tem področju. Dober primer je sanitarni element za stranišča, ki je zdaj oblikovan kot element Geberit Duofix za stranišča.

Razširitev ponudbe sanitarnih elementov Geberit Monolith

Družina sanitarnih elementov za WC Geberit Monolith v svoji sredi predstavlja najnovejšega člana: Geberit Monolith Plus. Vsi bodoči uporabniki bodo deležni dodatnih priročnih funkcij, kot so priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav naravnost iz straniščne školjke, diskretna orientacijska osvetlitev in mehke elektronske tipke.