Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean Sela

Nova dimenzija čistosti

Geberit AquaClean Sela, nova celovita rešitev za straniščno školjko, prepričuje s svojo preprostostjo, zaradi katere jo je mogoče diskretno vključiti v vsak dizajn kopalnice. Za zahtevne stranke, ki cenijo sodoben dizajn. Ob stenski straniščni školjki Geberit AquaClean Sela je zdaj na voljo tudi talna izvedba.

Nevidna tehnologija
Zahvaljujoč svojemu brezčasnemu dizajnu, skriti pritrditvi in elegantnemu, ploskemu pokrovu ohišja, Geberit AquaClean Sela ne izpostavlja dejstva, da je straniščna školjka s prho. Pametna tehnologija funkcionalnosti prhe ter električni in vodni priključek so diskretno vgrajeni v ohišje straniščne školjke.

Preprost dizajn
Geberit AquaClean Sela družino izdelkov dopolnjuje z stilsko oblikovanim modelom, ki ga je ustvaril arhitekt in oblikovalec Matteo Thun. S svojo jasno obliko in vgrajeno funkcionalnostjo prhe se zlije s praktično vsakim okoljem kopalnice. Je popolna celota sodobnih potreb po higieni, dizajnu in trajnosti.

Primerna za vse gradbene situacije
Geberit AquaClean Sela je na voljo v dveh izvedbah: stenski in talni. Talna izvedba je še posebej primerna za prenovljene kopalnice, če jo uporabljate skupaj s talnim odtokom, in je zato idealen par za sanitarni element Geberit Monolith.


Prijeten vodni curek
Kot oblak mehak vodni curek s temperaturo, ki je enaka telesni, vas s pritiskom na gumb očisti brez vsakega dotika. Geberit AquaClean je privlačna alternativa klasičnemu bideju.

Oscilirajoča prha
Enakomerno premikanje prhe naprej in nazaj zagotavlja posebej temeljito čiščenje.


Ergonomično oblikovan sedež straniščne školjke
Udobno sedenje za vaše dobro počutje: Geberit AquaClean Sela ponuja sedež z ergonomično geometrijo in precej veliko odprtino v sedežu.

Napredna tehnologija za sedež in pokrov straniščne školjke
Kot vsi modeli Geberit AquaClean tudi ta deluje s funkcijo avtomatskega spuščanja (funkcija mehkega zapiranja in odpiranja), tj. s posebnimi blažilniki, ki tiho ublažijo sedež in pokrov straniščne školjke.


Preprosta uporaba
Tipkovnica na desni strani straniščne školjke s prho je oblikovana tako, da lahko tipke uporabljate, ne da bi vam jih bilo treba gledati. Daljinsko upravljanje s petimi gumbi je intuitivno in preprosto. Prho zelo preprosto aktivirate, tako da pritisnete veliko, okroglo tipko, ki je dodatno poudarjena z obročem modrih LED-diod.


Funkcija zaznavanja uporabnika in varčevanja z energijo
Zahvaljujoč vgrajeni funkciji zaznavanja uporabnika se voda prične samodejno segrevati, ko se približate straniščni školjki. Povrhu tega pa vsi modeli Geberit AquaClean izpolnjujejo zahteve direktive o okoljsko primerni zasnovi (direktiva ErP) in, zahvaljujoč vgrajeni funkciji varčevanja z energijo, porabijo minimalno količino električne energije, tudi v stanju pripravljenosti.

Samodejno čiščenje šobe
Šoba prhe se pred in po vsakem prhanju samodejno spere s čisto vodo ter tako ohranja lastno čistočo.

Preprosto čiščenje straniščne školjke
Sedež in pokrov straniščne školjke lahko z rokama hitro snamete, ko ju želite očistiti. Obdelana keramična površina odbija umazanijo in tako omogoča izjemno preprosto čiščenje.