Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean Mera

Mojstrovina z vidika delovanja in oblike

Geberit AquaClean Mera, krom

Straniščna školjka Geberit AquaClean Mera postavlja nove standarde v vseh pogledih: je na najboljša z vidika dizajna, udobja in tehnologije. Na voljo sta dva dizajna: Geberit AquaClean Mera Classic, ki prepriča z zelo kakovostno opremo, in Geberit AquaClean Mera Comfort, ki nudi dodatne funkcije za udobje.


Prepričljivi argumenti

 • Geberit AquaClean Mera izstopa zaradi zelo kakovostnih materialov, mehkih linij in gladkih prehodov.
 • Patentirana tehnologija prhanja WhirlSpray omogoča še posebej temeljito in poživljajoče čiščenje z varčno porabo vode.
 • Hibridni sistem za vročo vodo s pretočnim grelnikom in grelnim kotličkom takoj in trajno zagotovi vodo s temperaturo, enako telesni temperaturi.
 • Tehnika splakovanja TurboFlush z asimetrično notranjo geometrijo omogoča temeljito in tiho splakovanje keramike.
 • Integrirana enota za odzračevanje neprijetnih vonjav odstrani neprijeten vonj. Pri modelu Comfort senzor bližine nadzoruje samodejno odpiranje in zapiranje WC-pokrova, orientacijsko osvetlitev in ogrevanje sedeža.
 • Vse tehnične komponente so v celoti integrirane v ohišje.
 • Namestitev lahko opravi en sam strokovnjak.

Pregled številnih funkcij

Geberit AquaClean Mera, sijajni krom Geberit AquaClean Mera, alpsko bela
 • Geberit AquaClean Mera, sijajni krom
 • Geberit AquaClean Mera, alpsko bela

Deset dobrih razlogov za izbiro Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera z odprtim WC-pokrovom

1

Tehnologija prhanja WhirlSpray

Dve šobi za opazno razliko

Geberit AquaClean Mera WhirlSpray

Pulzirajoč pršni curek, izpopolnjen z dinamičnim zračenjem, zagotavlja temeljitejše čiščenje, še posebej prijeten in poživljajoč občutek in manjšo porabo vode.

2

Tehnika splakovanja TurboFlush

Optimalno splakovanje

Geberit AquaClean Mera TurboFlush

Asimetrična notranja geometrija keramike omogoča še posebej temeljito in tiho splakovanje. Ena lateralna odprtina zadostuje za dotok vode za splakovanje. Območja, nedostopna za čiščenje, so zelo majhna; robov in kotov ni.

3

Samodejno odpiranje in zapiranje WC-pokrova – samo pri Geberit AquaClean Mera Comfort

Brez nepotrebnega truda

Senzor bližine sproži samodejno odpiranje WC-pokrova. Tudi za zapiranje ni potrebnega nobenega truda – razen če želite postopek sprožiti z rahlim dotikom. Ta funkcija zagotavlja, da je straniščna školjka po uporabi vedno zaprta. Le kaj bi bilo lahko priročnejše?

4

Damska prha

Diskretna šoba

Damska prha Geberit AquaClean Mera

Za ločeno damsko prho je značilen še posebej nežen pršni curek. Šoba prhe je integrirana v ročico in je tako higiensko zaščitena, ko ni v uporabi.

5

Funkcija sušilnika

Ali je lahko sušilnik inteligenten?

Funkcija sušilnika Geberit AquaClean Mera

Da, saj se ročica sušilnika premika neodvisno od ročice prhe in se samodejno poravna v ustrezen položaj. Temperatura zraka se postopno niža in s tem ustvarja spreminjajoč se občutek toplote na sušeči se koži.

6

Ogrevana WC deska – samo pri Geberit AquaClean Mera Comfort

Popolno udobje na WC deski

Ogrevanje WC deske Geberit AquaClean Mera

Prednosti izbirno nastavljivega ogrevanja WC deske so hitro očitne. Zaradi senzorja bližine se zelo kakovostna WC deska iz duroplasta ogreje, kakor hitro se ji približate. Ko ogrevanje ni dejavno, ne porablja električnega toka.

7

Vgrajen priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav

Zakaj nadaljevati s prezračevanjem?

Geberit AquaClean Mera z enoto za odzračevanje neprijetnih vonjav

Enota za odzračevanje nemudoma zazna neprijeten vonj v keramiki in ga nevtralizira s pomočjo vgrajenega filtra s keramičnim satjem, ki ima dolgo življenjsko dobo. Dvominutno delovanje enote za odzračevanje neprijetnih vonjav odpravi potrebo po naknadnem prezračevanju.

8

Ambientalna osvetlitev – samo pri Geberit AquaClean Mera Comfort

Pokazatelj razpoloženja

Ambientalna osvetlitev Geberit AquaClean Mera

Diskretna svetloba nemudoma vzbudi pozornost in vam pomaga pri orientaciji ponoči. Senzor bližine aktivira razpoloženjski žarek svetlobe, ki je na voljo v sedmih individualno nastavljivih barvah.

9

Daljinsko upravljanje

Intuicija na dosegu roke

Daljinsko upravljanje Geberit AquaClean Mera

Namen daljinskega upravljanja je intuitivna uporabnost. Vse funkcije je mogoče upravljati z eno roko. Zaslon na hrbtni strani omogoča individualne nastavitve in prikaže opozorilo, ko je treba odstraniti vodni kamen.

10

Združljivost

Priročna rešitev

Geberit AquaClean Mera z Monolith

Zahvaljujoč montažni tehnologiji Geberit je vgradnja straniščne školjke Geberit AquaClean Mera mogoča skoraj v vsaki gradbeni situaciji. Straniščna školjka s prho je združljiva z vsemi predstenskimi sistemi in sanitarnimi moduli Geberit Monolith.

Kar zadovolji vaše stranke ...

Zaradi neomejenih možnosti montažne tehnologije Geberit lahko novo straniščno školjko Geberit AquaClean Mera močno priporočate za skoraj vsako gradbeno situacijo. Če so fizične lastnosti najpopolnejše straniščne školjke s prho Geberit že naredile vtis, potem bodo številne udobnostne funkcije upravičeno navdušile vaše stranke.

... bo zadovoljilo tudi vas

Geberit AquaClean Mera nudi mnogo razlogov za veselje – od načrtovanja in montaže do vzdrževanja. Med projektom je treba načrtovati samo napajalni priključek. Poleg tega za skladnost s standardoma za pitno vodo EN 1717 in EN 13077 ni treba vgraditi dodatne naprave. Celoten sistem, vključno s stensko pritrditvijo in priključki za vodo ter električni tok, se nahaja za elegantnim pokrovom iz zelo kakovostne plastike. Pokrov lahko preprosto odstranimo. Na ta način je zagotovljen enostaven dostop do vseh komponent. Montažni pripomočki omogočajo, da lahko vgradnjo opravi samo en strokovnjak. Zvočna izolacija, predmontirana na kovinskem ogrodju, prav tako poenostavi vgradnjo.

 • Sistem Geberit AquaClean Mera
 • Geberit AquaClean Mera s sanitarnim elementom Monolith