Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean 8000plus

Luksuzni program razvajanja

Geberit AquaClean navdušuje tudi stranke z najvišjimi zahtevami glede kopalnice. Ta vrhunski model iz visokokakovostne linije Geberit AquaClean prepriča s svojo trajno kakovostjo, elegantnim dizajnom in številnimi dodatnimi funkcijami za večje udobje.

Prefinjen sistem prhe
Medtem ko udobno sedite, vas ob pritisku na gumb umije vodni curek, katerega temperaturo in moč lahko poljubno nastavite. Program razvajanja pa zaokroži sušilnik na topli zrak. Geberit AquaClean je tako privlačna alternativa klasičnemu bideju.

Oscilirajoča prha
Vodni curek se enakomerno premika naprej in nazaj ter tako zagotavlja popolno čistočo in straniščno higieno.

Masažna prha
Pulzirajoča masažna prha je zelo prijetna in ima sproščujoč učinek.

Damska prha
Posebej priljubljena pri uporabnicah: nežna intimna higiena s čisto vodo.

Sušilnik na topli zrak
Po prhi je najbolj prijetno sušenje s sušilnikom na topli zrak, pri čemer si lahko temperaturo zraka poljubno nastavite.

Po meri prilagojeno vašim potrebam
Vsak uporabnik ima drugačne želje. Zato so vse funkcije individualno nastavljive, od položaja ročice prhe do temperature in moči vodnega curka vse do sušilnika. S pomočjo daljinskega upravljalnika pa lahko sestavite in shranite individualne programe razvajanja.


Za vsako gradbeno situacijo: podometna ali viseča montaža
Geberit AquaClean 8000plus je na voljo v treh modelih: podometni model je združljiv z vsemi običajnimi podometnimi splakovalniki. Za kopalnice z običajnimi tehničnimi inštalacijami (viseča montaža) pa sta na voljo viseči ali stoječi Geberit AquaClean 8000plus.


Čistoča, ki ji ni para
Šoba prhe se pred in po vsakem prhanju samodejno spere s čisto vodo. Elegantna keramična površina hkrati odbija umazanijo in omogoča izjemno preprosto vzdrževanje.


Preprosto upravljanje
Upravljanje je preprosto. Pritisnite gumbe ob strani ali uporabite daljinski upravljalnik, s pomočjo katerega lahko prikličete tudi lastne osebne programe.

Vključuje sistem za odvajanje neprijetnih vonjav
Sistem za odvajanje neprijetnih vonjav se vklopi takoj, ko se usedete. Neprijetne vonjave tako nimajo časa, da bi se razširile po prostoru.

Vrhunska tehnologija desk in pokrovov
Vsi modeli Geberit AquaClean imajo samodejni mehanizem za mehko zapiranje s posebnimi blažilniki, ki zagotavljajo neslišno odpiranje in zapiranje straniščnih desk in pokrovov. Deska zagotavlja optimalno udobje in jo je mogoče za namene čiščenja odstraniti z le nekaj preprostimi gibi.

Integrirana zaščita za otroke
Funkcija za prepoznavanje uporabnika se uporablja tudi kot zaščita za otroke: funkcije se vklopijo samo, ko nekdo sedi na stranišču.

Ikona kopalniškega dizajna
Odkrijte kopalniške dizajne Geberit AquaClean in najdite navdih, ki ga potrebujete pri ustvarjanju kopalnice svojih sanj.

V galerijo slik