Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean 5000plus

Multitalent za vrhunsko udobje

Ta vrhunski model nastavka razvaja uporabnike s številnimi funkcijami prhe, s sušilnikom na topli zrak in s sistemom za odvajanje neprijetnih vonjav.

Prilagodljiva WC deska z ujemajočo keramiko
Če vaše stranke skupaj z desko želijo tudi novo WC školjko, jim lahko ponudite set. Geberit AquaClean 5000plus set je sedaj na voljo z elegantno ujemajočo keramično WC školjko.


Prefinjen sistem prhe
Medtem ko udobno sedite, vas ob pritisku na gumb umije vodni curek, katerega temperaturo in moč lahko poljubno nastavite. Sušilnik na topli zrak pa zagotavlja nežno sušenje, s čimer je Geberit AquaClean privlačna alternativa klasičnemu bideju.

Oscilirajoča prha
Vodni curek se enakomerno premika naprej in nazaj ter tako zagotavlja popolno čistočo.

Masažna prha
Pulzirajoča masažna prha je zelo prijetna in ima sproščujoč učinek.

Damska prha
Posebej priljubljena pri uporabnicah: nežna intimna higiena s čisto vodo.


Sušilnik na topli zrak
Po prhi je najbolj prijetno sušenje s sušilnikom na topli zrak, pri čemer si lahko temperaturo zraka poljubno nastavite.

Po meri prilagojeno vašim potrebam
Vsak uporabnik ima drugačne želje. Zato so vse funkcije popolnoma nastavljive, od položaja ročice prhe do temperature in moči vodnega curka vse do sušilnika.


Čistoča, ki ji ni para
Šoba prhe se pred in po vsakem prhanju samodejno spere s čisto vodo.


Preprosta montaža
Geberit AquaClean 5000plus lahko preprosto zamenja vašo obstoječo straniščno desko in pokrov. Obstoječi priključek za vodo lahko uporabite za funkcijo prhe, priključno cev za vodo pa elegantno skrijete za dizajnerskim panelom. Hkrati pa ima sistem eno veliko prednost: ko se preselite, lahko nastavek vzamete s sabo.


Preprosto upravljanje
Upravljanje je zelo preprosto – pritisnite upravljalne gumbe ob strani ali uporabite priročni daljinski upravljalnik.

Vključuje sistem za odvajanje neprijetnih vonjav
Sistem za odvajanje neprijetnih vonjav se vklopi takoj, ko se usedete.

Vrhunska tehnologija desk in pokrovov
Vsi modeli Geberit AquaClean imajo samodejni mehanizem za mehko zapiranje s posebnimi blažilniki, ki zagotavljajo neslišno odpiranje in zapiranje straniščnih desk in pokrovov. Deska zagotavlja optimalno udobje in jo je mogoče za namene čiščenja odstraniti z le nekaj preprostimi gibi.

Integrirana zaščita za otroke
Funkcija za prepoznavanje uporabnika se uporablja tudi kot zaščita za otroke: funkcije se vklopijo samo, ko nekdo sedi na stranišču.

Ikona kopalniškega dizajna
Odkrijte kopalniške dizajne Geberit AquaClean in najdite navdih, ki ga potrebujete pri ustvarjanju kopalnice svojih sanj.

V galerijo slik