Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean in Geberit Monolith

Pri prenovi kopalnic se vedno več strank ne osredotoča le na osebno higieno, ampak tudi na elegantno obliko in preprosto uporabo. Prav te zahteve izpolnjuje inovativen Geberit Monolith.

Oblikovna rešitev z integriranim splakovalnikom
Eleganten sanitarni element z integriranim splakovalnikom je idealna dopolnitev serije Geberit AquaClean. Skupaj tvorita elegantno alternativo običajni straniščni školjki z nadometnim splakovalnikom. Monolith, dobitnik nagrade if Product Design Award 2010, izstopa zahvaljujoč svoji inovativni obliki in ga je mogoče harmonično integrirati v obstoječe kopalniške koncepte.

Dizajnerska kopalnica v zgolj nekaj korakih
Geberit Monolith je mogoče hitro in preprosto priključiti na obstoječe vodovodno in kanalizacijsko omrežje. Idealna rešitev za vsa stranišča brez podometnih splakovalnikov. Geberit Monolith je prav tako mogoče harmonično integrirati v katerikoli novi objekt, saj v vsaki kopalnici ustvari avro elegantnega dizajna.