Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean 5000

Udoben, kompakten dizajn

Geberit AquaClean 5000 nudi še več udobja kot Geberit AquaClean 4000. Nastavek je mogoče hitro namestiti na vse običajne straniščne školjke. Dodatne funkcije curka prhe in odvajanje neprijetnega vonja zaokrožijo izkušnjo dobrega počutja.

Prefinjen sistem prhe
Medtem ko udobno sedite, vas ob pritisku na gumb umije vodni curek, katerega temperatura je enaka telesni temperaturi in katerega moč lahko poljubno nastavite. Geberit AquaClean je tako privlačna alternativa klasičnemu bideju.

Udobne funkcije prhe
Geberit AquaClean 5000 lahko vključuje tudi oscilirajoči curek za temeljito čiščenje in popolno straniščno higieno.


Preprosta montaža – idealna rešitev tudi za najemniška stanovanja
Geberit AquaClean 5000 lahko preprosto zamenja vašo obstoječo straniščno desko in pokrov. In dodatna prednost: ko pa se boste preselili, boste nastavek preprosto vzeli s sabo.


Uporabniku izjemno prijazno
Upravljalni gumbi na strani so zelo preprosti za uporabo in poudarijo čist dizajn vaše kopalnice.


Čistoča, ki ji ni para
Šoba prhe se pred in po vsakem prhanju samodejno spere s čisto vodo.

Vključuje sistem za odvajanje neprijetnih vonjav
Sistem za odvajanje neprijetnih vonjav se vklopi takoj, ko se usedete.

Vrhunska tehnologija desk in pokrovov
Vsi modeli Geberit AquaClean imajo samodejni mehanizem za mehko zapiranje s posebnimi blažilniki, ki zagotavljajo neslišno odpiranje in zapiranje straniščnih desk in pokrovov. Deska zagotavlja optimalno ergonomično udobje in jo je mogoče za namene čiščenja odstraniti z le nekaj preprostimi gibi.

Integrirana zaščita za otroke
Funkcija za prepoznavanje uporabnika se uporablja tudi kot zaščita za otroke: funkcije se vklopijo samo, ko nekdo sedi na stranišču.

Ikona kopalniškega dizajna
Odkrijte kopalniške dizajne Geberit AquaClean in najdite navdih, ki ga potrebujete pri ustvarjanju kopalnice svojih sanj.

V galerijo slik