Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit AquaClean 4000

Higiena za vsak dom

Nastavki Geberit AquaClean so odlična rešitev za vse, ki pri načrtovanju nove kopalnice ne želijo zamenjati obstoječe straniščne školjke, denimo zaradi trenutnih bivalnih razmer. Osnovni model Geberit AquaClean 4000 lahko hitro namestite na katerokoli obstoječo straniščno školjko. Zahvaljujoč elegantnemu dizajnu se nastavek le malo razlikuje od običajne straniščne deske. So pa toliko bolj prepričljive njegove funkcije:

Prefinjen način prhe za občutek popolne svežine
Medtem ko udobno sedite, vas ob pritisku na gumb umije vodni curek, katerega temperatura je enaka telesni temperaturi in katerega moč lahko poljubno nastavite. Počutili se boste popolnoma čisti in sveži.

Higienično čisto
Šoba prhe se samodejno očisti pred in po vsakem prhanju.


Preprosta montaža
Geberit AquaClean 4000 lahko preprosto zamenja vašo obstoječo straniščno desko in pokrov, lokalni inštalater pa lahko izvede vse potrebne električne in vodovodne priključke. Ko pa se boste preselili, boste nastavek preprosto vzeli s sabo. Geberit AquaClean se lahko uporablja tudi kot običajna straniščna školjka, kar pa bi bila velika škoda!


Uporabniku izjemno prijazno
Uporaba upravljalnih gumbov na strani je zelo preprosta.

Ergonomično oblikovane deske in pokrovi
Kot vsi modeli Geberit AquaClean ima tudi ta samodejni mehanizem za mehko zapiranje s posebnimi blažilniki, ki zagotavljajo neslišno odpiranje in zapiranje straniščnih desk in pokrovov. Deska zagotavlja optimalno udobje in jo je mogoče za namene čiščenja odstraniti z le nekaj preprostimi gibi.

Ikona kopalniškega dizajna
Odkrijte kopalniške dizajne Geberit AquaClean in najdite navdih, ki ga potrebujete pri ustvarjanju kopalnice svojih sanj. Ne glede na to, ali iščete klasičen, sodoben ali popolnoma naraven dizajn, modeli Geberit AquaClean ustvarijo avro elegance in poudarijo najboljše v vsaki kopalnici. Pustite se navdihniti.

V galerijo slik