Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Know-How Installed

Inovativna sistemska tehnologija za profesionalne sanitarne inštalacije.

Kdor uporablja sisteme Geberit, stavi na zanesljivo karto. Zagotovo ne bo doživel neprijetnosti, ki so pogosto posledica kombiniranja elementov različnih proizvajalcev, pa tudi neprijetnih presenečenj v obliki nepotrebnih stroškov materiala ali zamudnih postopkov montiranja se ni bati. Poleg tega pa sistemi Geberit nudijo najvišjo stopnjo zanesljivosti in gospodarnosti, hkrati pa v najmanjši možni meri posegajo v okoljsko ravnovesje.

Geberit blesti v umetnosti razvijanja praktičnih proizvodov. In to ne po naključju. Pri vsakem na novo razvitem kot tudi izpopolnjenem proizvodu namreč uporabimo vse svoje znanje in izkušnje. Poleg tega pa se naši inženirji in oblikovalci proizvodov redno zadržujejo na gradbiščih, skupaj z inštalaterji in načrtovalci. Kajti to je mesto, na katerem lahko najbolje ugotovijo, ali je zamisel v praksi uresničljiva. Tako naši proizvodi vsebujejo tudi strokovna znanja in izkušnje naših tržnih partnerjev. "Know-How Installed" – nekaj, na kar smo lahko vsi ponosni.