Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Geberit ProApp

Aplikacija za strokovnjake

Inštalater s pametnim telefonom

Informacije o izdelkih Geberit so vam sedaj dostopne preko vašega pametnega telefona. Aplikacija Geberit ProApp nudi dostop do kataloga izdelkov, posnetkov montaž in obile drugih informacij.

Navdušujoča funkcija: Spoznavalec izdelkov – vsi podometni splakovalniki od leta 1964

Ves Geberitov Know-how v nekaj dotikih: Geberit ProApp prepozna vse podometne splakovalnike od leta 1964 do danes. Takoj vam pove, katere nadomestne dele potrebujete.

Funkcije aplikacije:

  • Spoznavalec izdelkov
  • Katalog nadomestnih delov
  • Posnetki montaž
  • Čitalec črtnih kod
  • Katalog izdelkov

Vse funkcije aplikacije Geberit ProApp


Funkcije aplikacije Geberit ProApp

Vstopni zaslon

1

Hiter dostop do nadomestnih delov

Katalog nadomestnih delov

Katalog nadomestnih delov omogoča dostop do vseh informacij o nadomestnih delih Geberit ko jih najbolj potrebujete. Z lahkoto poiščete primerne nadomestne dele in jih takoj naročite.

2

Know-how na konicah vaših prstov

Spoznavalec izdelkov

Z nekaj dotiki zaslona lahko ugotovite, kateri splakovalnik je vgrajen v steno. Aplikacija prepozna vse podometne splakovalnike Geberit od leta 1964 do danes. Izbrati morate samo nekaj tipičnih lastnosti izdelka, ki je pred vami. Ko identificirate vgrajeni artikel, so vam na voljo nadomestni deli in seti za predelavo, ki jih lahko tudi takoj naročite.

3

Enostavna vgradnja

Posnetki montaž

Dostop do uradnega kanala Geberit na YouTube-u. Oglejte si filme o vgradnji in delovanju mnogih izdelkov Geberit.

4

Informacije na dosegu

Čitalec črtnih in QR kod

Čitalec črtnih in QR kod vam omogoča direkten dostop do informacij o izdelkih kot so navodila za vgradnjo, lastnosti izdelka in nadomestni deli.

5

Vedno pri roki

Katalog izdelkov

Pobrskajte po spletnem katalogu izdelkov in poiščite informacije o izdelkih, navodila in ostale informacije kar na terenu.