Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Armaturni sistem Geberit

Dovršena rešitev

Armaturni sistem Geberit v javnem stranišču

Za javne in poljavne sanitarne prostore

Umivalniške armature Geberit Piave in Brenta so dovršena stenska rešitev za javne in poljavne sanitarne prostore. Poleg privlačnejše estetike zagotavljajo več prostora za pranje rok od običajnih stoječih rešitev in so bolj higienične. Preprosto je tudi čiščenje umivalnikov.

Razlog, da je v uporabi tako malo elektronskih stenskih armatur, je relativno preprost: do zdaj ni bilo rešitve za njihovo zanesljivo načrtovanje in inštalacijo brez napak. Nov sistem armatur podjetja Geberit zagotavlja vrhunsko rešitev za omenjene težave.


Stenske armature Geberit na javnih področjih

Inovativna rešitev za stenske armature

Stenske armature so največji pokazatelj prednosti sistema armatur Geberit. Za inštalacijo tovrstnih armatur so bile v preteklosti pogosto potrebne individualne rešitve in improvizacija, toda montažni elementi Geberit Duofix sedaj omogočajo zanesljivo načrtovanje in varno izvedbo.


Preprostejše vzdrževanje zahvaljujoč funkcijski škatli

Hitro in enostavno vzdrževanje

Hitrejša ni samo inštalacija, temveč enostavno dostopna funkcijska škatla omogoča tudi preprostejše vzdrževanje in servisiranje.


Ponudba izdelkov v okviru armaturnega sistema Geberit

Široka ponudba za vsa področja uporabe

Pri novem sistemu armatur Geberit so na voljo omrežno delovanje, delovanje na baterije in samozadostno električno napajanje s pomočjo generatorja. Pri oblikovnih linijah Brenta in Piave so na voljo stenske in stoječe armature z mešalnimi elementi ali brez.


Trpežne, uporabne in estetične

Tipi 185/186 in 87/88 preizkušenih umivalniških armatur Geberit so na voljo z električnim in baterijskim napajanjem ter tudi v hidravlični izvedbi. Na voljo so z ali brez ročice za mešanje. Površine iz svetlečega kroma in robusten dizajn omogočajo preprosto čiščenje in servisiranje, hkrati pa so tudi lepe na pogled. Za posebne namene uporabe, na primer pri uporabi decentraliziranega grelnega kotlička, so na voljo posebne sistemske rešitve.

  • Umivalniška armatura Geberit, tip 87/88
  • Umivalniška armatura Geberit, tip 185/186

WELL – učinkovitost rabe vode

Umivalniška armatura Geberit, tip 185/186

Dobitnik najvišje ocene glede učinkovitosti – razred A v skladu z oznako WELL

Dobri razlogi

Montažni element sistema armatur Geberit

1

Oblikovano z mislijo na prosti prostor

Vitka oblika

Armaturni sistem Brenta

Ločeni armatura in krmilna enota zagotavljata več prilagodljivosti pri oblikovanju elegantnih umivalniških armatur, ki se upravljajo brez dotika.

2

Proste površine

Čistoča

Armaturni sistem Piave

Čiščenje umivalnikov je enostavnejše, saj stoječe armature niso več v napoto.

3

Zanesljivo načrtovanje

Nastavljiva višina

Inštalacija sistema stenskih armatur

Predmontirana traverza Geberit je višinsko nastavljiva. Na ta način je med načrtovanjem omogočeno natančno določanje razdalje med avtomatsko armaturo in umivalnikom.

4

Enostavna priključitev

Predmontirane cevi

Armaturni inštalacijski sistem

Predmontirane prazne cevi olajšajo polaganje in priključitev senzorske tehnologije in cevovodov za dovajanje vode. Poleg tega kadar koli omogočajo preprosto zamenjavo cevovodov.

5

Preprosto servisiranje

Enostaven dostop

Preprosto servisiranje

Priključki upravljalne elektronike in vode so enostavno dostopni, vendar dobro zavarovani pod umivalnikom.

6

Ločena tehnologija

Prefinjenost

Tehnologija armaturnega sistema

Funkcijska škatla je jedro prefinjenega osrednjega elementa. Na voljo je več različic, ki so vse primerne za isto funkcijsko škatlo.

7

S poudarkom na namen uporabe

Prilagodljivost

Armaturni sistem Piave

Podometni montažni element je na voljo za uporabo z običajnimi sifoni ali s prostorsko varčnimi podometnimi sifoni Geberit.

8

Značilno za Geberit

Zanesljivost

Montažni element za suhomontažno gradnjo

Novo oblikovani montažni element Geberit Duofix za suhomontažno gradnjo omogoča enostavno, varno in zanesljivo inštalacijo.