Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Varna higiena pri neprekinjenem delovanju

Sistem pisoarjev za uporabo v poljavnih in javnih objektih

Varno delovanje, estetski videz, gospodarnost
Podjetje Geberit razpolaga z vsem, kar zagotavlja, da pisoarji v javnih in poljavnih objektih delujejo varno in ohranjajo estetski videz ter da so gospodarni in enostavni za vzdrževanje. Krmilja za splakovanje pisoarjev brez dotika samodejno poskrbijo za higiensko splakovanje keramičnih elementov. Za večjo zaščito pred vandalizmom in za sodobnejši dizajn poskrbijo skrita krmilja za splakovanje. Delilne stene Geberit združujejo izjemno estetski videz z enostavnim čiščenjem in vzdrževanjem. Slednje pa je izjemno enostavno tudi pri keramiki za pisoar, saj je ni treba odstraniti zaradi servisiranja. Prav tako je keramika brez roba, kar nam zagotavlja večjo higieno in lažje čiščenje.


Krmilja za splakovanje pisoarjev brez dotika za boljšo higieno in varno delovanje
Krmilja za splakovanje pisoarjev brez dotika izboljšajo higieno za uporabnika in zagotavljajo, da je pisoar vedno čist. Tehnologija ventilov krmilja za splakovanje pisoarjev Geberit je zaščitena pred onesnaženjem z dvostopenjskim filtrirnim sistemom in zato vedno varno deluje. Poraba električne energije je zahvaljujoč varčnemu servo principu znižana na najmanjšo možno mero. Zanesljivo zaznavanje prepozna uporabnika na razdalji 10 do 60 cm, ne glede na oblačila ali svetlobo. To omogoča manjše razmike med posameznimi pisoarji in stenami ter s tem boljšo izrabo prostora. Kadar želimo odstraniti pršilno glavo ali integrirano krmilno enoto, ki jo vključujeta nova modela keramike Preda in Selva, se pri tem dotok vode avtomatsko zapre.

Varčevalna tehnologija
Celoten sistem pisoarjev Geberit je podrejen doseganju visoke stopnje higiene z majhno splakovalno količino. Oblika keramike za pisoar je zasnovana posebej za našo pršilno glavo, kar preprečuje pršenje vode izven pisoarja, hkrati pa nam omogoča učinkovito splakovanje keramike s količino manjšo od 0,5 litra, kar izpolnjuje zahteve EN13407.

Preprosta individualna prilagoditev
Nastavitve se izvedejo s servisnim daljinskim upravljalnikom Geberit, ki je enostaven za uporabo. Omogočena je dinamična prilagoditev splakovanja. Hibridni način je možno nastaviti časovno odvisno ali s pomočjo zaznavanja uporabnika, s časom splakovanja od 1 do 15 sekund.

Fleksibilen modularni koncept
Univerzalna montažna garnitura za ročna in brezdotična krmilja za splakovanje pisoarjev omogočajo izjemno enostavno montažo; ventil in omrežni napajalnik se lahko priključita brez uporabe orodja. Za stensko montažo je na voljo privlačna izbira aktivirnih tipk Geberit, ki se ujemajo z aktivirnimi tipkami Geberit za splakovanje stranišč školjk.


Zavarovano pred vandalizmom in estetsko
Skrita krmilja za splakovanje pisoarjev Geberit so estetskega videza in diskretna, hkrati pa zavarovana pred namernim uničevanjem. Kontrolni senzor ni dosegljiv, saj je skrit v sesalni sifon. Uporabo pisoarja zanesljivo prepozna po spreminjanju nivoja vode na osnovi sprememb pretoka in temperature. Tehnologija se podobno odziva tudi na nizek nivo vode in zagotavlja zanesljivo protismradno zaporo. Odzove pa se tudi v primeru, da se sifon Geberit zamaši ter prepreči prelivanje pisoarja.

Enostavna montaža in vzdrževanje
Senzor se hitro montira in enostavno vzdržuje; v primeru, da je treba zamenjati sifon, lahko senzor še naprej uporabite. Nastavitve se z lahkoto izvedejo s servisnim daljinskim upravljalnikom Geberit. Skrito krmilje za splakovanje pisoarja se lahko uporabi pri večini standardnih keramik za pisoarje.


Privlačen videz pregrad
Enostavno čiščenje, varna montaža, estetski dizajn: delilne stene Geberit zaokrožajo ponudbo sanitarne opreme za javne in poljavne objekte. Delilne stene Geberit uporabnikom nudijo nekoliko privatnosti pri uporabi stranišča. Pregrade so varne, obstojne , enostavne za nego in ustrezajo visokim estetskim standardom.

Podometna pritrditev
Pritrditev delilne stene je povsem skrita s pokrovom iz eloksiranega aluminija. Zaslonka je varno pritrjena z magnetnim sistemom, ki se lahko odstrani le s posebno tehnologijo. Skrita pritrditev je lepšega videza in se čisti lažje kot vidni pritrdilni sistemi.


Estetska oblika in barvni dizajn
Steklene delilne stene Geberit so na voljo v pravokotni obliki z zaobljenimi vogali, izdelane iz utrjenega varnostnega mlečnega stekla v beli, svetlo sivi ali umbra barvi. Delilne stene iz neprebojne plastike so na voljo v pravokotni obliki z zaobljenimi robovi ali brez, v alpsko beli barvi.


Nova oblika keramike za pisoar iz Geberita ima nevpadljiv dizajn, ki vizualno dopolnjuje okolico. Izvedba brez roba zmanjšuje potrebo po čiščenju in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Domiselna notranja geometrija je posebej prilagojena pršilni glavi. Optimalno splakovanje je tako mogoče z zgolj 0,5 litra vode.

Več o novi keramiki za pisoar Geberit