Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Higiensko, udobno, preprosto varno

Krmilja za splakovanje stranišč za uporabo v poljavnih in javnih objektih

Enostavna privlačnost, trojno udobje

Higienska, čista in dobro splakovana javna in poljavna stranišča so za uporabnika vedno vabljiva. Varna krmilja za splakovanje stranišč brez dotika, ki se sprožijo z infrardečim senzorjem, omogočajo tri načine zanesljivega splakovanja po vsaki uporabi: avtomatsko, ko uporabnik zapusti stranišče, s premikom roke v bližino senzorja ali pa z mehanskim aktiviranjem splakovanja, v primeru izpada toka. Intervalno splakovanje prepreči stagniranje v cevovodih pitne vode. Na ta način stranišče vedno ostaja higiensko sveže, tudi, ko ga dalj časa nihče ne uporabi. Krmilje za splakovanje stranišč deluje z posebej nizko napetostjo in se lahko montira ali pa predela v nekaj minutah.

Popolna svežina s pritiskom na gumb: signalno vodena krmilja za splakovanje stranišč

Za udobno splakovanje v sanitarnih prostorih brez ovir je kot dopolnitev k ročnemu splakovanju z aktivirno tipko izjemno prikladno daljinsko aktiviranje splakovanja s tipko ali stikalom. Uporabnik lahko po želji s pomočjo brezžičnega ali kabelskega signala aktivira splakovanje s stikalom na dvižnem podpornem držaju ali pa s tipko na steni.