Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zanesljivo neprekinjeno delovanje

Geberit sanitarni sistemi za uporabo v poljavnih in javnih objektih

Geberit armature, splakovalniki in mehanizmi: vedno pustijo dober vtis
Zdravstvena in hotelirska panoga, klinike, domovi za ostarele, administrativne zgradbe ali trgovski centri: kjer se vsakodnevno zadržuje velika množica ljudi, je tudi velika potreba po vzdržljivih sanitarnih prostorih, ki zahtevajo malo vzdrževanja in so enostavni za čiščenje ter jih je lahko upravljati, hkrati pa morajo biti tudi privlačnega videza. Velika pogostost uporabe pomeni posebne zahteve glede poljavnih in javno dostopnih sanitarnih prostorov. Z Geberitovimi proizvodi, ki združujejo izkušnje z inovativnostjo, igrate na varno karto, saj zagotovite, da tudi pogosto obiskani sanitarni prostori na vsakega obiskovalca pustijo dober vtis.

Vse za varnost in lepoto v pogosto obiskanih sanitarnih prostorih
Splakovalni sistemi brez dotika za straniščne školjke in pisoarje so izjemno higienski in varni pred namernim uničevanjem. Rešitve za izvedbo brez ovir omogočajo svobodo gibanja invalidnim osebam. Higienski splakovalniki preprečijo stagnacijo v ceveh in zagotovijo visoko kakovost pitne vode ob vsakem času. Inovativni sifoni nemoteno in zanesljivo odvajajo vodo. Z Geberitovim servisnim daljinskim upravljalnikom na enostaven način izvedete nastavitve in tudi velike sisteme prilagodite dejanskim okoliščinam.