Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zagotovljena kakovost vode

Higiensko splakovanje Geberit

Zanesljivo preprečevanje stagnacije pitne vode
Dolgi časi mirovanja lahko v napeljavi pitne vode povzročijo okužbe vode zaradi fizičnih, kemičnih ali bioloških procesov. Predvsem velika je nevarnost v občutljivih poljavnih objektih, kot so klinike, domovi, hoteli, šole, športni objekti ali vojaške kasarne. Higienski splakovalnik Geberit preprečuje stagnacijo ter avtomatsko in redno osvežuje pitno vodo v ceveh.

Kontrola je možna tudi preko centralnega nadzornega sistema zgradbe
Splakovanje se elektronsko kontrolira na osnovi predhodno nastavljenih parametrov, lahko pa se s pomočjo servisnega daljinskega upravljalnika individualno nastavi tudi na licu mesta. Preko digitalnega vmesnika ali vmesnika R485 je možna tudi vključitev v centralni nadzorni sistem zgradbe.

Hitra, enostavna, varna montaža
Higienski splakovalnik Geberit se z lahkoto vključi v inštalacijske sisteme Geberit GIS ali Geberit Duofix ali pa se podometno montira v masivno gradnjo. Prekrivna plošča iz nerjavnega jekla, ki je zavarovana pred namernim uničevanjem, omogoča hiter dostop za vzdrževalna dela. Obseg vzdrževalnih del je majhen, saj interval vzdrževanja znaša eno leto. Higienski splakovalnik Geberit se lahko uporabi tudi za montažo s sistemi drugih proizvajalcev.


Higiensko splakovanje od spredaj

Zanesljivo preprečevanje stagnacije pitne vode

Celo voda se lahko pokvari, ker vsebuje nizke koncentracije bakterij, ki se lahko v določenih pogojih razmnožijo. Stanje postane kritično, če voda v daljših časovnih obdobjih stagnira, namesto da bi se redno menjala. V nekaterih primerih lahko to privede celo do legionarske bolezni. Določeno tveganje obstaja v poljavnih področjih, ki se neredno uporabljajo, na primer bolnišnicah, negovalnih ustanovah, šolah, športnih objektih, vojašnicah ali počitniških hišah.


Higiensko splakovanje Geberit preprečuje razmnoževanje klic

Higiensko splakovanje Geberit zagotavlja zanesljivo izmenjavo vode v inštalacijah pitne vode. S tem se lahko preprečijo predolga obdobja stagnacije ali neugodne temperature v vodovodnih ceveh. Higiensko splakovanje se lahko upravlja brezžično z aplikacijo za pametne telefone Geberit SetApp. Splakovanje se lahko posamično nastavi do 2 x 15 litrov na minuto. Senzorji temperature in volumetričnega pretoka zagotavljajo, da se med splakovanjem porabi samo potrebna količina vode. S tem se prihrani veliko vode.<FORMAT name="br"/>Higiensko splakovanje se lahko prek različnih vmesnikov (RS485 ali digitalnega I/O) poveže s centralnim nadzornim sistemom zgradbe.