Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Družina visoko kakovostnega dizajna

Geberit aktiviranje splakovanja in aktivirne tipke za stranišča

Estetska sanitarna oprema
Aktivirne tipke za stranišča in pisoarje kot tudi pokrovi za infrardeča krmilja so pri Geberitu med seboj oblikovno usklajeni in tvorijo celovit, harmoničen in učinkovit dizajn sanitarne opreme. Z elegantnimi površinami, ki se z lahkoto čistijo, s preizkušenim in preverjenim delovanjem in vzdržljivostjo ustvarjajo privlačno podobo v javnih sanitarnih prostorih. Modeli so na voljo v cinkografsko litemu in nerjavnemu jeklu in izpolnjujejo zahteve po visoki kakovosti in varnosti pred namernim uničevanjem.

Krmilja za splakovanje stranišč brez dotika: higienska, udobna, nadvse varna
Krmilja za splakovanje stranišč brez dotika Geberit delujejo z zanesljivim zaznavanjem razdalje, ki za razliko od običajnih metod zanesljivo prepozna uporabnika stranišča tudi pri spremenljivi svetlobi ali temnih oblačilih. Poleg avtomatskega ali z gibom roke sproženega splakovanja se lahko programira tudi predsplakovanje, ki se sproži, ko se uporabnik približuje straniščni školjki. Nastavljivo avtomatsko intervalno splakovanje prepreči stagnacijo in zagotovi večjo čistočo in higieno. S skoraj vsemi aktivirnimi tipkami Geberit je možno tudi mehansko aktiviranje splakovanja v primeru izpada toka.