Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Močne in varne

Geberit uporaba v industriji

Cevni sistemi za številne medije in načine uporabe
Cevni sistemi Geberit se že veliko let uporabljajo v industriji in so primerni za široko paleto medijev in načinov uporabe. Najsi bo v avtomobilski industriji, v izgradnji strojnih postrojenj, v kemični industriji ali pa v ladjedelništvu, cevni sistemi podjetja Geberit so s posebnimi fazonskimi kosi in cevmi odlično opremljeni za uporabo v takih okoljih.

Velik obseg storitev za uporabo v industriji
Geberitove sisteme odlikuje zanesljivo delovanje, enostavno načrtovanje in obdelava ter trajna in dolgoročna ekonomska učinkovitost. Velik obseg storitev zaokroža odlike uporabe v industriji. Zajema tako usposabljanje na licu mesta, kot tudi telefonske linije za pomoč, svetovanje pri načrtovanju s strani našega centra kompetenc (Competence Center) ter zanesljivo dobavo proizvodov in sistemov Geberit.

Tehnologija stiskanja: varna in gospodarna
Hladno spajanje cevnih sistemov zahvaljujoč hitri tehnologiji stiskanja dandanes predstavlja standard na področju industrijske uporabe inštalacij. Poleg večje ekonomske učinkovitosti, postopek brez varjenja in spajkanja pomeni večjo varnost, predvsem pri delu med tekočim obratovanjem ali v nevarnih območjih.

Vzdržljivost za vzgled
Zahvaljujoč čvrstim in trajno zatesnjenim spojem v stiskalni tehnologiji so cevni sistemi izredno vzdržljivi in s svojo tlačno trdnostjo do 75 bar z lahkoto zadovoljijo tudi visoke zahteve industrijskih inštalacij.Strojništvo Avtomobilska industrija Kemična in farmacevtska panoga Ladjedelništvo Živilska industrija
Obdelava, hladilna in odsoljena voda Obdelava, hladilna in odsoljena voda Obdelava, hladilna in odsoljena voda Cevovodi pitne vode Cevovodi pitne vode
Komprimiran zrak Komprimiran zrak Komprimiran zrak Ogrevanje in hlajenje Nasičena para
Industrijski plini Industrijski plini Industrijski plini Sistemi za strojnice Industrijski plini
Tehnične tekočine Tehnične tekočine Sistemi za gašenje požara Cevi za morsko vodo Čistilna in
dezinfekcijska sredstva
Sistemi za gašenje požara Olja in goriva   Sistemi za gašenje požara