Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Visoka kakovost bivanja v kopalnici

Udobni proizvodi za sanitarne prostore

Od sanitarnega prostora do prostora za nego in dobro počutje

Kopalnica se je prelevila iz sanitarnega prostora v udoben prostor za nego in dobro počutje v lastnem domu. Zahteve glede dizajna in funkcionalnosti sanitarnih prostorov so se drastično spremenili. Geberit dobavlja proizvode in funkcije, ki neposredno izboljšajo kakovost bivanja naših strank in jim zahvaljujoč veliki svežini, čistosti in higieničnosti nudijo visoko stopnjo udobja.


Geberit AquaClean je stranišče, ki uporabnika umije z vodo. S tem utira pot novim standardom glede svežine in higiene v sanitarnih prostorih. Mehek vodni curek umije zadnjico, tako da lahko uporabnik ves dan uživa v občutku svežine. Od modela odvisne dodatne funkcije, kot so masažna prha, sušilnik na topli zrak ali enota za odvajanja neprijetnega vonja, zagotavljajo ob obisku stranišča enkraten občutek nege in udobja. Zapustili ga boste z nadvse prijetnim občutkom svežine in čistosti.

Spoznajte Geberit AquaClean


Geberit DuoFresh enota za odvajanje neprijetnega vonja odstrani neprijetne straniščne vonjave neposredno na mestu, kjer se ti pojavijo. Zrak direktno iz straniščne školjke odvede skozi dotok splakovalne vode, ga očisti z ogljenim filtrom in vrne v prostor čistega in brez neprijetnega vonja. Enota za odvajanje neprijetnega vonja je nevidno montirana za aktivirno tipko Geberit Sigma40, ki je okrog in okrog obdana z izpusti za zrak. Dodatno je vgrajena reža za vstavljanje čistilnih tabletk v podometni splakovalnik. Učinkovine čistilnih tabletk se ob vsakem splakovanju porazdelijo vse do roba straniščne keramike in tako poskrbijo za svežino in čistočo.

Spoznajte udobne funkcije podometnih splakovalnikov


Elektronske armature za umivalnike Geberit sprožijo pretok vode brez dotika. To zagotavlja boljšo higieno in zmanjša nevarnost prenosa klic, predvsem v javnih in poljavnih sanitarnih prostorih. Dodatne funkcije, kot so programi varčevanja vode ali omejitev temperature, skrbijo za varnejšo uporabo in bolj gospodarno rokovanje s pitno vodo.

Spoznajte armature za umivalnike Geberit