Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Vedno lahko dosegljivi

Sistem za umivalnike brez ovir

Varen dostop do umivalnika

Geberit olajša dostop do umivalnika in varno uporabo z elektronskimi armaturami za umivalnik in podometnimi sifoni kakor tudi z elementi za umivalnike Geberit Duofix v sanitarnih inštalacijah brez ovir.

Brez dotika za dobro higieno: elektronske armature za umivalnike

Geberit elektronske armature za umivalnike za kopalnice brez ovir odlikuje zanesljiva uporaba brez dotika, površine, ki so enostavne za čiščenje in izjemno estetski dizajn. Zahvaljujoč tehniki dvojnega infrardečega zaznavanja hitro zaznajo uporabnika in se nemudoma odzovejo. Omejitev temperature in trajanja pretoka se lahko programira z Geberitovim servisnim daljinskim upravljalnikom, kar zagotavlja veliko stopnjo varnosti in ekonomsko porabo vode. Za izboljšanje higiene pitne vode se lahko nastavi intervalno splakovanje.

Podometni sifoni: čisti, učinkoviti in skoraj nevidni

Geberitovi podometni sifoni za umivalnike niso samo lepega videza ampak tudi olajšajo dostop do umivalnika. Moteč sifon je montiran v steno, tako da je dostop do umivalnika enostaven tudi z invalidskim vozičkom. Podometni sifoni so hidravlično optimirani za učinkovito samodejno čiščenje. Za popravila so dostopni preko majhnih, skoraj nevidnih prekrivnih plošč, ki so izdelane iz korozijsko odporne umetne in na voljo v različnih barvah. Plošče so za izravnavo gradbenih toleranc prosto vrtljive. Veliko navpično nastavitveno območje sifona +/-3 cm dovoljuje prilagoditev gradbeni toleranci, tudi pri že položenih ploščicah.