Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Varnost pri vsakodnevnem opravljanju potrebe

Geberit rešitve za stranišča brez ovir

Geberit Duofix element za viseče straniščne školjke: varno stranišče brez ovir

Elementi za viseče straniščne školjke v sistemu Geberit Duofix so izvrstno prilagojeni potrebam ljudi z omejeno sposobnostjo gibanja. Višinsko nastavljivi elementi omogočajo naknadno nastavitev višine za udobno uporabo z invalidskim vozičkom. Prav tako je z invalidskim vozičkom dostopen in izjemno varen tudi element za izstopajoče straniščne keramike do 70 cm. Ponudbo zaokrožajo elementi z integrirano možnostjo za pritrditev podpornih ročajev, ki se lahko hitro, enostavno in statično varno naknadno opremijo.

Popolna čistoča s pritiskom na gumb: signalno vodena krmilja za splakovanje stranišč

Daljinski upravljalniki zagotavljajo udobno upravljanje stranišč tako uporabnikom, kot tudi negovalcem in družinskim članom. Montirajo se lahko v obliki stikal v dvižnih podpornih držajih ali pa v obliki gumbov na steni.

Boljša osebna higiena v vsaki starosti: Geberit AquaClean

Temeljito, udobno umivanje z mehkim vodnim curkom odlikuje Geberit AquaClean kot idealno dopolnitev pri skrbi za osebno higieno. Uporabniki stranišča se lahko umijejo brez posebnega napora. Na ta način je ohranjena intimna sfera uporabnika, saj potrebuje manj tuje pomoči, kot pri uporabi običajnega stranišča.