Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Prha brez ovir, na novo definirana

Element za prhe s stenskim odtokom Geberit

Inovativni Geberitovi elementi za breznivojske pršne prostore prestavijo odtok vode s tal na steno, s čimer še dodatno olajšajo brezkompromisno opremljanje kopalnic brez ovir.

Eleganten dizajn breznivojskih pršnih prostorov

Sanitarna inštalacija več ne prekinja zvočne in toplotne izolacije pod prho. Talno ogrevanje se tako lahko brez prekinitev položi pod tla prhe. To poenostavi talno konstrukcijo, saj je ni več treba prekinjati s cevovodi za odtok.

Preprosta montaža

Stenski pršni odtok Geberit je na voljo za prhe Geberit Duofix, Geberit GIS, Geberit Sanbloc in kot stenski pršni odtok za masivno gradnjo Geberit Uniflex. Zahvaljujoč širokim možnostim nastavitev se lahko prilagodi tako rekoč vsem standardnim stenskim in talnim nadgradnjam. Stična mesta med različnimi znamkami so jasno definirana in razrešena.

Pokrovi za vsak okus

Prekritje odtoka je na voljo v štirih različnih dizajnih: svetleče kromirano, v ščetkanem nerjavnem jeklu, v alpsko beli in kot element za obložitev s ploščicami. Pokrov lahko odstranite z enim prijemom. Za pokrovom je montirano fino sito, ki ga za čiščenje z lahkoto snamete.

Velika odtočna kapaciteta, preizkušena varnost

Geberitov sifon s standardno višino 50 mm odlikuje velika odtočna kapaciteta 0,85 l/s. Stenski pršni odtoki Geberit so preizkušeni v celotnem sistemu in v različnih gradbenih okoliščinah, zato zagotavljajo popolno varnost pri protipožarni zaščiti in zvočni izolaciji.