Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Nova svoboda gibanja

Kopalnica brez ovir z Geberitom

Funkcionalno, varno in gospodarno načrtovanje in opremljanje

Bivalna območja brez ovir zahtevajo skrbno načrtovanje in izvedbo, kajti upoštevati je treba raznolike, morebiti omejene sposobnosti gibanja in zaznavanja uporabnikov. Sanitarni prostori brez ovir morajo pogosto izpolnjevati te zahteve na zelo omejenem prostoru, hkrati pa ohraniti visoko stopnjo funkcionalnosti pri dnevnem koriščenju. Zato morajo biti sistemi varni in vzdržljivi, poleg tega pa igra pri uresničevanju projektov tako javnih kot tudi obrtnih naročnikov bistveno vlogo ekonomska izvedljivost.

Proizvodi za izdelavo brez ovir Geberit so ustrezno prilagojeni zahtevam

Proizvodi Geberit, prilagojeni za uporabo v okoljih brez ovir, olajšajo opremljanje tovrstnih sanitarnih prostorov in se prilagajajo potrebam uporabnikov. Vključujejo na primer straniščne školjke, ki se z lahkoto prilagodijo višini, ali pa krmilja za splakovanje stranišč, ki se lahko kombinirajo z dvižnimi podpornimi držaji. Elektronsko krmiljena armature olajšajo uporabo umivalnikov, podometni sifoni pa olajšajo pristop invalidskim vozičkom. Geberit AquaClean pršna stranišča nudijo povsem nove možnosti za enostavno in hkrati učinkovito izboljšanje dnevne telesne higiene.