Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Garancija Geberit AquaClean

Geberit AquaClean zagotavlja 3 leta garancije za posamezne dele

Znak kakovosti in zanesljivosti: na vsakem modelu Geberit AquaClean lahko najdete "znak +1".

Podjetje Geberit podaljšuje zakonsko dveletno garancijo proizvajalca na polna tri leta. Geberit jamči, da bodo proizvodi serije Geberit AquaClean tri leta od datuma montaže brez materialnih in proizvodnih napak. V prvih dveh letih podjetje Geberit preko pooblaščenega servisnega zastopnika Geberit brezplačno popravi ali zamenja okvarjene dele. V tretjem letu veljave garancije podjetje Geberit brezplačno dostavlja nadomestne dele za katerikoli okvarjen del pooblaščenemu servisnemu zastopniku Geberit, pri katerem naročite popravilo.

Pomembno: garancija velja le, če je proizvod montiralo specializirano podjetje za sanitarne inštalacije. Poleg tega morate v roku 90 dni od montaže izpolniti garancijski list, ki je priložen opremi, vključno s serijsko številko, ter ga poslati podjetju Geberit. Še bolj enostavno: spletna registracija www.geberit-aquaclean.com.

Prenos garancije za končnega uporabnika za Geberit AquaClean

Kaj vam prinaša podaljšanje garancije.
V svoje strokovno delo in v kakovost vseh naših udobnih stranišč serije AquaClean smo tako prepričani, da radi podaljšamo garancijo. Naše samozaupanje vas lahko prepriča, da imate s podjetjem Geberit na svoji strani močnega partnerja. S podaljšano garancijo za nadomestne dele potrjujemo svojo strokovnost in izkušnje.


Kje najdete serijsko številko?

Novo: na "dokumentih za končnega uporabnika" je nalepka s serijsko številko, ki jo lahko prilepite na garancijski list. Seveda pa lahko serijsko številko vnesete tudi s pisalom.


 

Kakšna je serijska številka?

  • Serijska številka ima 14 znakov in vključuje tako črke kot tudi številke.
  • Primer za Geberit AquaClean 8000plus, podometno, viseče:
  • Primer serijske številke: EB1005EU138456