Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Hitro in zanesljivo odvodnjavanje

Sifoni Geberit za umivalnike

Široka ponudba za vsako kopalnico
Geberit vam ponuja široko ponudbo privlačnih sifonov za umivalnike, kot so direktni sifoni Geberit, podometni sifoni Geberit in klasični cevni sifoni Geberit.

Preprosta montaža in trpežnost
Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo in zaščito pred korozijo, so sifoni Geberit izdelani iz visokokakovostne plastike. So izjemno trpežni in omogočajo preprosto montažo. Sifoni Geberit za umivalnike so na voljo v svetlečem kromu in v alpsko beli barvi ter se tako ujemajo s tipičnimi kopalniškimi armaturami.

Za popoln pretok
Sifoni Geberit s svojo obliko zagotavljajo optimalen pretok. Geberit pri nenehnem razvoju svojih izdelkov med drugim uporablja tudi tehnologijo računalniške animacije. Sifoni za umivalnike tako zagotavljajo visoko zmogljivost odtekanja in znaten učinek samočiščenja, ki preprečuje zamašitev.


Podometni sifoni Geberit za umivalnike so estetična in priročna rešitev za odvodnjavanje umivalnikov brez ovir. Imajo prilagodljiv nastavljiv del, ki vašemu inštalaterju olajša prilagajanje na gradbeno situacijo. Vse kar vi vidite od sifona je zaključna pokrivna plošča, ki zakriva dotok podometnega sifona. Za izvajanje vzdrževalnih del pa jo lahko preprosto odstranite.


Pri direktnih sifonih Geberit je sifon skrit v privlačnem cilindričnem dizajnu. Elegantno jih je zato mogoče vključiti v trenutne kopalniške dizajne, na voljo pa so v svetlečem kromu in v alpsko beli barvi.


Cevni sifoni Geberit so preprosta in cenovno ugodna klasična rešitev za odvodnjavanje umivalnikov. Na voljo so v svetlečem kromu in alpsko beli barvi.Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del
o montaži in izvedbi