Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Sistem armatur Geberit

Dovršena rešitev

  • Umivalniška armatura Geberit Brenta
  • Umivalniška armatura Geberit Brenta

Raznolikost

Umivalniške armature Geberit Piave in Brenta so dovršena stenska rešitev. Poleg privlačnejše estetike zagotavljajo več prostora za pranje rok od običajnih stoječih rešitev. Čiščenje umivalnikov je enostavnejše, saj stoječe armature niso več v napoto.

Za oblikovni liniji Piave in Brenta je značilna neverjetno vitka in brezčasno elegantna oblika. Posledično ne predstavljata zgolj najboljše rešitve za javne sanitarne inštalacije, temveč zelo primerno alternativo za uporabo v zasebnih straniščih za goste.

Kopalnica z armaturnim sistemom

Zanesljivo načrtovanje in preprosta namestitev

Stenske armature so največji pokazatelj prednosti sistema armatur Geberit. Za inštalacijo tovrstnih armatur so bile v preteklosti pogosto potrebne individualne rešitve in improvizacija, toda integracija pomembnih komponent v vgradne elemente Geberit Duofix sedaj omogoča zanesljivo načrtovanje in varno izvedbo.


Ponudba izdelkov v okviru armaturnega sistema Geberit

Široka ponudba za vsa področja uporabe

Pri novem sistemu armatur Geberit so na voljo omrežno delovanje, delovanje na baterije in samozadostno električno napajanje s pomočjo generatorja. Pri oblikovnih linijah Piave in Brenta so na voljo stenske in stoječe armature z ali brez mešalcev.


WELL – učinkovitost rabe vode

Umivalniška armatura Geberit, tip 185/186

Dobitnik najvišje ocene glede učinkovitosti – razred A v skladu z oznako WELL

Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del
o montaži in izvedbi