Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zagotovljeno udobje

Aktivirne tipke Geberit z inovativnim delovanjem

Priključek za odzračevanje smradu Sigma40

Priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav

Zlahka dihajte: Geberit DuoFresh zagotavlja svežino v kopalnici z odvajanjem neprijetnih vonjav neposredno iz keramike WC-ja, preden se lahko razširijo. Priključek za odzračevanje neprijetnih vonjav je preprost za uporabo in se aktivira s pritiskom na tipko, izklopi pa se samodejno.


Komfortno delovanje aktivirne tipke Sigma80

Brez dotika

Aktivirne tipke Geberit izboljšajo vaše kopalniško okolje s udobnimi modernimi sanitarnimi funkcijami, ki jih dodajo. Splakovanje WC-ja se aktivira z mehanizmi brez dotika, elegantne barvne kombinacije zagotavljajo prijetno vzdušje v prostoru, neželeni vonji pa se učinkovito odvajajo.


Aktivirna tipka Omega60, površinsko izravnana

Površinsko izravnana

Bistvene lastnosti: površinsko izravnane aktivirne tipke Geberit so poravnane s površino stene, zato ne motijo skladnega dizajna. Minimalistična eleganca ne zagotavlja le njihove čudovite skladnosti z najnovejšimi oblikovalskimi trendi, ampak so zaradi nje idealna izbira tudi za najbolj prefinjeno kopalniško opremo.


Aktivirna tipka Sigma70, mehka na dotik

Mehak dotik

Zaradi tipk, ki so mehke na dotik, je potreben le rahel dotik za izjemno tiho aktiviranje splakovanja, zaradi česar lahko vsi še naprej mirno spijo.


Odprtina Sigma50

Predal za vnos čistilne tablete

Povsem preprosto: nagnite aktivirno tipko Geberit, vstavite čistilno tabletko v predal ter jo zaprite. Predal za vnos čistilne tablete je združljiv z večino aktivirnih tipk Geberit iz serije Sigma.


Geberit DuoFresh

1

Svež zrak za vse

Priključek za odzračevanje smradu

Neprijetni vonji v kopalnici in na stranišču obremenjujejo medosebne odnose. Skoraj vsak reagira na enak način: vonjave vplivajo na razpoloženje.

2

Čisto na površini

Tihi ventilator

Način delovanja Geberit DuoFresh je podoben kot pri kuhinjski napi, in sicer tako, da odpravi vonjave pri viru: v keramiki WC-ja. Tihi ventilator jih posesa, preden se razširijo v prostor.

3

Brez boja proti simptomom

Ogljeni filter

Geberit DuoFresh je veliko učinkovitejši od običajnih rešitev, na primer odišavljenih razpršil. Neprijetnih vonjav ne prikrije, temveč jih prečisti z oglenim filtrom.

4

Možnost samostojne uporabe

S pritiskom na tipko

Priključek za odzračevanje smradu se lahko vklopi po potrebi. Prečiščeni zrak se vrne v prostor skozi stranske prezračevalne reže. Priključek se po desetih minutah samodejno izklopi. Pred tem se lahko izklopi tudi ročno.

5

Boljša alternativa

Energetsko učinkovit

Ima odprto okno isti učinek? Geberit DuoFresh je z vidika energetske učinkovitosti občutno boljši od te običajne metode.

6

Odprtina za vnos čistilne tabletke

Dvojna higiena

Geberit DuoFresh je opremljen z odprtino za vnos čistilne tabletke, ki zagotavlja higiensko svežino stranišča.

7

Kot bi trenil

Udobno upravljanje

Ogljeni filter je ravno tako dostopen kot odprtina za vnos čistilne tabletke, zato ga je mogoče priročno zamenjati.

8

Vse je vgrajeno

Preprosta montaža

Posebni montažni elementi Geberit GIS ali Geberit Duofix za DuoFresh so opremljeni z vgrajeno prezračevalno cevjo za odzračevanje smradu. Potreben je le električni priključek in Geberit DuoFresh se lahko namesti tudi pozneje, ker so vse ostale komponente montirane skupaj z aktivirno tipko.

Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del
o montaži in izvedbi