Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Celostne rešitve za vaše stranišče

WC sistemi Geberit

Straniščni sistemi Geberit: ko je potrebna popolna usklajenost
Straniščni sistemi Geberit nudijo vse, kar vaši sanitarni prostori potrebujejo za varen sanitarni sistem. Skriti podometni splakovalniki so prostorsko varčni in elegantnega videza. Premišljene rešitve za splakovanje in seti za varčevanje vode zmanjšajo porabo vode. Elegantne aktivirne tipke Geberit ali inovativni sanitarni elementi za straniščne školjke Geberit pa so pika na i dizajnu. S straniščno školjko Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo, pa boste že danes začeli uporabljati higienski standard prihodnosti.

Celostne rešitve, pri katerih vsi elementi harmonično sodelujejo
Geberit vam ponuja celostne straniščne rešitve, pri katerih sta dizajn in delovanje popolnoma usklajena. Hkrati pa se lahko zanesete na pregovorno švicarsko kakovost izdelkov Geberit, ki so rezultat večdesetletnega dela.


Podometni splakovalniki Geberit že več kot 40 let dokazujejo svojo zanesljivost in so že bili nameščeni milijonkrat širom po svetu. Določajo standarde na področju varčevanja pitne vode. Nadometni splakovalniki Geberit dopolnjujejo straniščne sisteme. Geberit s seti za predelavo zagotavlja, da lahko tudi starejši modeli varčujejo z viri in so primerni za sodobne zahteve uporabe.


Straniščna školjka Geberit AquaClean, ki uporabnika umije z vodo, predstavlja novo dimenzijo svežine za kopalnice in sanitarne prostore.


Spoznajte Geberit AquaClean

Geberit z nagrajenim sanitarnim elementom za straniščne školjke Geberit Monolith utira popolnoma novo pot na področju kopalniškega dizajna. Ne glede ali načrtujete novogradnjo ali želite prenoviti obstoječo kopalnico, element vrhunskega dizajna je mogoče namestiti hitro, brez hrupa in umazanije, s čimer postane tudi montaža straniščne školjke preprosta in privlačna.


Več o Geberit Monolith za stranišča

Aktivirne tipke Geberit so odlični stenski zaključek kopalniških sistemov nad podometnimi splakovalniki, ki so dandanes postali standard v sanitarnih prostorih. Aktivirne tipke so na voljo v različnih privlačnih oblikovnih linijah in nudijo številne usklajene rešitve za vsak kopalniški koncept.


Več o aktivirnih tipkah Geberit


Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del