Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zakaj Geberit AquaClean?

Obstaja veliko dobrih razlogov, zakaj izbrati Geberit AquaClean.

Pršni curek Geberit AquaClean

Voda: najbolj naravna stvar na svetu
Skrb za osebno higieno pomeni namenjanje posebne pozornosti intimnim delom.

Straniščna školjka s prho postavlja nova merila za kopalnice prihodnosti
Premijski dizajn in zmagovita komfortna tehnologija zagotavljata občutek čistosti in svežine brez primere.

Funkcije, ki jih lahko upravljate
Funkcionalnost prhe, ki je bistvena pri vsaki straniščni školjki s prho, lahko pri modelih Geberit AquaClean samostojno regulirate, kar pomeni, da lahko izberete najnežnejšo, najbolj ugodno stopnjo intenzivnosti čiščenja po svojem okusu.

Dodana vrednost za dobro počutje
Odvisno od izbranega modela je na voljo več komfortnih funkcij: samodejno odvajanje neprijetnih vonjav, nežna damska prha, priročen fen na topli zrak, intuitivno daljinsko upravljanje, vgrajeno ogrevanje sedeža, orientacijska osvetlitev in pokrov straniščne školjke s samodejnim odpiranjem in zapiranjem.

Kakovost, ki jo pričakujete od podjetja Geberit
Materiali in standardi obdelave pri vsakem modelu izpolnjujejo ista stroga merila. Edina razlika je v opremi, katere dizajn sega od enostavne do razkošne.

Naknadna montaža ali novogradnja
Razmišljate o posodobitvi kopalnice? Zahvaljujoč dizajnerskemu panelu Geberit obstaja možnost predelave z Geberit AquaClean. Dovodna cev je skrita za dizajnerskim panelom in se je ne vidi, osnovna konstrukcija vaše kopalnice pa tako ostane nespremenjena.


Izvajate projekt novogradnje ali načrtujete posodobitev? Pogovorite se z maloprodajnim partnerjem za kopalnice, ki vam bo z veseljem svetoval.

Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del