Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Standardna tehnologija splakovanja

Podometni splakovalniki Geberit

Klasik v sodobnih kopalniških sistemih
Podometni splakovalniki Geberit so klasiki sodobnih kopalniških sistemov in so bili v zadnjih 50 letih nameščeni že milijonkrat širom po svetu. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Pred dostavo preverimo tesnenje vsakega splakovalnika. In ker razpoložljivost nadomestnih delov zagotavljamo za 25 let, ste lahko prepričani, da bo vaš vodovodni inštalater lahko dolgoročno zagotovil nemoteno delovanje vašega sistema. S funkcijama dvokoličinskega in start/stop splakovanja ter z nastavljivimi splakovalnimi količinami smo splakovalni mehanizem »naučili«, kako je treba varčevati z vodo.

Pripravljeni za prihodnost kopalnic
Elementi za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave Geberit AquaClean. S pomočjo te cevi lahko vaš vodovodni inštalater kadarkoli naknadno montira Geberit AquaClean, WC, ki vas umije z vodo. Nekateri elementi za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani direktno v stranišču.

Na voljo za vse inštalacijske sisteme Geberit
Podometni splakovalniki Geberit so na voljo za vse inštalacijske sisteme Geberit in so združljivi s številnimi aktivirnimi tipkami Geberit. Izberete lahko poljubno stranišče – možna je montaža skorajda vseh običajno dobavljivih modelov.


Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320) z vgradno višino 112 cm je primeren za hitro in preprosto montažo v predstene delne višine ali višine prostora oz. predelne stene. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm je primeren za nizki vgradni višini 82 in 98 cm, s čimer omogoča dodatne možnosti za kopalniški dizajn. Na primer predstene delne višine ali predelne stene s policami za kozmetične in toaletne pripomočke ali namestitev stranišča pod poševnino ali okenski parapet. Na voljo je aktiviranje splakovanja od zgoraj ali od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 8 cm (UP720)

Profil podometnega splakovalnika Geberit Sigma 8 cm (UP720) je izjemno ploski in je primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora, pri katerih je smiselna uporaba tankih montažnih sten, na primer v majhnih kopalnicah ali kopalnicah za goste. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

WELL – učinkovitost rabe vode

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Imetnik najvišje oznake glede učinkovitosti – razred A v skladu z oznako WELL

Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del
o montaži in izvedbi