Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Hitro in zanesljivo odvodnjavanje prh

Odtoki za prhe Geberit

Privlačen dizajn

Breznivojski pršni prostori so vedno bolj priljubljeni, ker so diskretni, enostavni za čiščenje in omogočajo bolj svobodno oblikovanje kopalnice. Vse rešitve, ki jih nudi Geberit za breznivojske pršne prostore imajo nekaj pomembnih skupnih lastnosti: privlačen dizajn, veliko odtočno zmogljivost in preverjeno, hidravlično optimirano delovanje.


Talna pršna plošča Geberit Setaplano

Talna pršna plošča Geberit Setaplano

Nova talna pršna plošča Geberit Setaplano je privlačna že na prvi pogled - in prvi dotik. Je topla in svilnato mehka na dotik.

K talni pršni plošči Geberit Setaplano

Stenski odtok Geberit

Pri inovativnih elementih za prhe Geberit se odtok za vodo premakne s tal v predstensko inštalacijo.

K elementom za prhe Geberit

Pršna kanaleta Geberit

Brezčasno elegantne, izdelane iz visoko kakovostnih materialov in z uporabo premišljenih podrobnosti so pršne kanalete Geberit prava rešitev, kadar se zahteva izdelava zahtevne kopalnice s talnim odtokom.

K pršnim kanaletam Geberit

Talni odtok Geberit

Talni odtoki Geberit z izjemnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo so zanesljiva rešitev, ko je treba odtok vode montirati pod breznivojski pršni prostor in v tla različnih sanitarnih prostorov.

K talnim odtokom Geberit

Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del
o montaži in izvedbi