Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Vstopite

Stenski odtok za prho Geberit

Stenski odtok za prho Geberit naredi prostor celoviti kopalnici na nivoju tal.

Vrhunec elegance
Ko odtok s tal premaknete za steno, lahko ohranite brezhiben videz talnih ploščic kopalnice. Elegantna rešitev, ki je obenem tudi zelo preprosta za izvedbo, saj se vam ni treba posvetovati z različnimi obrtniki glede predstenskih del, ki bi jih sicer bilo treba opraviti.


Dokazana zmogljivost odtekanja
Omejena zmogljivost odtekanja? Nikoli. Stenski odtok kot del usklajene podometne tehnologije Geberit deluje odlično. To zagotavljajo testiranja v različnih gradbenih situacijah in 50 let izkušenj.

Čiščenje je zdaj preprosto
Če želite očistiti sito za lase, preprosto odstranite pokrov, nameščen na odtok. Pokrov je na voljo v širokem naboru dizajnov: v svetlečem kromu, krtačenem nerjavnem jeklu, alpsko beli barvi in tudi v dizajnu ploščic po meri.


Okrasni pokrovi
Pokrovi so na voljo v različnih izvedbah: iz ščetkanega nerjavnega jekla, kromiran z visokim sijajem, alpsko bel in z možnostjo vstavljanja keramične ploščice.


Dodatne informacije:

o načrtovanju in vodenju gradbenih del
o montaži in izvedbi