Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Vedno na tekočem

Izobraževanje v Geberitu

Geberit prodaja d.o.o. nudi stalna izobraževanja tako v lastnih šolskih centrih v Ljubljani in Rušah, kot tudi pri trgovcih, v inštalaterskih podjetjih ter na gradbiščih. Izvajamo šolanja za projektante, arhitekte, trgovce in inštalaterje ter tudi za druge, ki so kakor koli povezani z vgrajevanjem, projektiranjem ali uporabo naših proizvodov.

Za termine in teme posameznih seminarjev se je možno dogovoriti posebej, možno pa se je tudi dogovoriti za ogled proizvodnje v naši novi tovarni v Bezeni in to združiti z ogledom vodnega stolpa, kjer so prikazani različni načini montaže kanalizacijskih inštalacij, tako pravilnih kot tudi napačnih. Zanimiva je tudi praktična predstavitev montaže inštalacij pitne vode na posebni steni, kjer je glavni poudarek na zagotavljanju in vzdrževanju kvalitete pitne vode s pomočjo pravilno montiranih cevnih sistemov.

Udeleženci teh strokovnih seminarjev prejmejo tudi ustrezen certifikat na podlagi katerega lahko na primer inštalaterji svojim strankam odobrijo podaljšano garancijo za naše izdelke, ki jim jih vgradijo.

Prijave na šolanja in oglede so možne na tel: 01 586 22 00 ali po elektronski pošti: info.si@geberit.com .