Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Estetični, varni, zanesljivi

Sanitarni izdelki za umivalnike Geberit

Za zasebne in javne prostore
Sanitarni izdelki za umivalnike Geberit vključujejo privlačen dizajn in zagotavljajo varno, zanesljivo delovanje umivalnikov v zasebnih kopalnicah in v bolj obremenjenih javnih ter poljavnih sanitarnih prostorih.

Vse kar potrebujete za zanesljivo delovanje
Montažni elementi Geberit nudijo rešitve za vsako suhomontažno in masivno gradbeno situacijo. Sifoni Geberit z visoko zmogljivostjo odtekanja za nadometne in podometne montaže izpolnjujejo zahteve tudi ob dolgotrajnejši pogosti uporabi. Elektronske armature Geberit, ki delujejo brez dotika, izpolnjujejo najvišje zahteve glede higiene in čistoče ter varnega delovanja.

Nove možnosti za kopalniški dizajn
Geberit z nagrajenim sanitarnim elementom za umivalnike Geberit Monolith utira novo pot na področju kopalniškega dizajna. Najsi bo v novogradnji ali pri prenovi kopalnice – lepo oblikovan element določa trende kopalniškega dizajna.


Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi