Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Raznolik dizajnerski kos

Geberit Monolith za umivalnike

Več oblikovne prilagodljivosti
Geberit Monolith sooblikuje kopalnico in odpira novo kategorijo izdelkov, ki zapolnjuje vrzel med nadometnimi in podometnimi inštalacijami. Ta inovativni sanitarni element nudi oblikovno prilagodljivost in številne druge prednosti. Na voljo je za stoječe in stenske armature.


Kopalniško pohištvo in inštalacijski element
Na voljo je tudi sanitarni element s predali na levi in/ali desni strani, ki nudijo prostor za shranjevanje ličil in kozmetike. Zgornja plošča 114 cm visokega elementa nudi odlagalno površino za kozarec za zobno ščetko, krtačo za lase in druge toaletne pripomočke. Na voljo pa so tudi dvojna držala za brisače, ki so spremenjena različica držal iz serije EMCO Loft in jih je mogoče kupiti samo pri podjetju Geberit.

Prijazno vzdrževanje in eleganten videz
Sifon Geberit za umivalnike je skrito nameščen pod površino sanitarnega elementa. Dostop za izvajanje vzdrževalnih nalog omogoča servisna odprtina, ki je zakrita z elegantnim pokrovom. Sprednji panel iz varnostnega stekla je na voljo v različnih barvah; stranski paneli so izdelani iz krtačenega aluminija.

Geberit Monolith za umivalnike s peščenim steklom

Stenska armatura, ročica desno
Za armature z izvrtinami, ki so oddaljene 10 cm

Geberit Monolith za umivalnike s steklom umbra

Stenska armatura, ročica desno
Za armature z izvrtinami, ki so oddaljene 10 cm

Geberit Monolith za umivalnike s črnim steklom

Stenska armatura, ročica levo
Predal levo
Za armature z izvrtinami, ki so oddaljene 8 cm

Geberit Monolith za umivalnike z belim steklom

Za stoječe armature
Predal na obeh straneh

Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi