Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Armaturni sistem Geberit

Dovršena rešitev

Armaturni sistem Geberit v javnem stranišču

Za javne in poljavne sanitarne prostore

Umivalniške armature Geberit Piave in Brenta so dovršena stenska rešitev za javne in poljavne sanitarne prostore. Poleg privlačnejše estetike zagotavljajo več prostora za pranje rok od običajnih stoječih rešitev in so bolj higienične. Preprosto je tudi čiščenje umivalnikov.

Razlog, da je v uporabi tako malo elektronskih stenskih armatur, je relativno preprost: do zdaj ni bilo rešitve za njihovo zanesljivo načrtovanje in inštalacijo brez napak. Nov sistem armatur podjetja Geberit zagotavlja vrhunsko rešitev za omenjene težave.


Stenske armature Geberit na javnih področjih

Inovativna rešitev za stenske armature

Stenske armature so največji pokazatelj prednosti sistema armatur Geberit. Za inštalacijo tovrstnih armatur so bile v preteklosti pogosto potrebne individualne rešitve in improvizacija, toda montažni elementi Geberit Duofix sedaj omogočajo zanesljivo načrtovanje in varno izvedbo.


Preprostejše vzdrževanje zahvaljujoč funkcijski škatli

Hitro in enostavno vzdrževanje

Hitrejša ni samo inštalacija, temveč enostavno dostopna funkcijska škatla omogoča tudi preprostejše vzdrževanje in servisiranje.


Ponudba izdelkov v okviru armaturnega sistema Geberit

Široka ponudba za vsa področja uporabe

Pri novem sistemu armatur Geberit so na voljo omrežno delovanje, delovanje na baterije in samozadostno električno napajanje s pomočjo generatorja. Pri oblikovnih linijah Brenta in Piave so na voljo stenske in stoječe armature z mešalnimi elementi ali brez.


Trpežne, uporabne in estetične

Tipi 185/186 in 87/88 preizkušenih umivalniških armatur Geberit so na voljo z električnim in baterijskim napajanjem ter tudi v hidravlični izvedbi. Na voljo so z ali brez ročice za mešanje. Površine iz svetlečega kroma in robusten dizajn omogočajo preprosto čiščenje in servisiranje, hkrati pa so tudi lepe na pogled. Za posebne namene uporabe, na primer pri uporabi decentraliziranega grelnega kotlička, so na voljo posebne sistemske rešitve.

  • Umivalniška armatura Geberit, tip 87/88
  • Umivalniška armatura Geberit, tip 185/186

WELL – učinkovitost rabe vode

Umivalniška armatura Geberit, tip 185/186

Dobitnik najvišje ocene glede učinkovitosti – razred A v skladu z oznako WELL

Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi