Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Popoln paket

Aktivirne tipke Geberit za aktiviranje splakovanja straniščnih školjk

Geberit Duofix izza stene

Geberit zagotavlja zanesljive, diskretne podometne rešitve, ki zagotavljajo popolno funkcionalnost, izjemen komfort in maksimalno vzdržljivost. Aktivirne tipke so edini element podometnega splakovalnika, ki ga vidi uporabnik. Na voljo so raznovrstni splakovalni ventili, zato lahko najdete pravi izdelek za določeno uporabo ali posebne strukturne pogoje. Za poenostavitev kombiniranja aktivirnih tipk z ustreznimi splakovalniki imajo vse »družinsko ime«, ki je enako imenu splakovalnikov: Sigma, Omega ali Delta.


Serija Sigma

Podometni splakovalnik Geberit Sigma je odlična univerzalna rešitev, ki se lahko uporablja v vsaki standardni izvedbi. Aktivirne tipke, ki se ujemajo s splakovalniki Sigma, ponujajo širok nabor inovativnih funkcij.


Serija Omega

Serija Geberit Omega je zelo prilagodljiva, zato je idealna za posebno oblikovane prostore. Serija Omega omogoča tri možnosti montažne višine, ponuja različne možnosti montaže aktiviranja splakovanja in vsebuje zelo majhno, elegantno aktivirno tipko.


Splakovalni sistem Delta jeidealna izbira, če si želite kakovosti Geberit, vendar proračun gradbenega projekta zahteva poceni rešitev. Elegantne aktivirne tipke Geberit serije Delta so na voljo v treh barvah, izdelane iz visokokakovostne plastike in se popolnoma zlijejo skoraj z vsakim kompletom kopalniške opreme.Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi