Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Aktiviranje splakovanja lahko postavite, kamor želite

Daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit

Vgrajeno daljinsko aktiviranje splakovanja

Daljinsko aktiviranje splakovanja za čiščenje WC školjke je posebej majhno in ga je mogoče postaviti kamor koli v prostoru, zaradi česar je ta funkcija še toliko bolj priročna. Izbira, od koder želite aktivirati splakovanje, je povsem vaša.
Nekaj, kar je dolgo veljalo kot standard za osvetlitev prostorov, zdaj vstopa tudi na področje WC prostorov. Daljinsko aktiviranje splakovanja ni samo priročno, ampak tudi odpira nove možnosti dizajna.


Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 01

Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 01

Premera samo 80 (aktivirna tipka za pohištvo) oziroma 94 mm (skrita aktivirna tipka). Prosta postavitev do 2 m proč od splakovalnika. Pnevmatsko aktiviranje (brez elektrike), tudi že ob rahlem pritisku. Na voljo v različnih barvah in različicah. Preprosta, okrogla oblika.

Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 10

Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 10

Premera samo 80 (aktivirna tipka za pohištvo) oziroma 94 mm (skrita aktivirna tipka). Prosta postavitev do 2 m proč od splakovalnika. Pnevmatsko aktiviranje (brez elektrike), tudi že ob rahlem pritisku. Na voljo v različnih barvah in različicah. Preprosta, okrogla oblika z obročem iz zelo kakovostnega materiala.

Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 70

Daljinsko aktiviranje splakovanja, tip 70

Mere znašajo samo 112 x 50 mm. Prosta postavitev do 2 m proč od splakovalnika. Aktiviranje dvokoličinskega splakovanja z uporabo tehnologije servo dvižnika (brez elektrike), za katero bo potreben zgolj zelo rahel dotik. Na voljo v štirih barvah, izbirate pa lahko med stekleno in kovinsko površino.

Vzdrževanje mogoče kadar koli
Pokrivne plošče Geberit, ki so na voljo v različnih barvah in materialih, lahko odprete kadar koli, priročno in brez uporabe orodja. Za še posebej diskreten videz je na voljo različica s keramičnim vložkom.

Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi