Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Celostne rešitve za stranišča

WC sistemi Geberit

Straniščni sistemi Geberit: ko je potrebna popolna usklajenost
Straniščni sistemi Geberit nudijo vse, kar potrebujete za varen in gospodaren sanitarni sistem. Vse od nadometnih in podometnih splakovalnikov do premišljenih krmilnikov za splakovanje in setov za predelavo in varčevanje z vodo ter nagrajenih sanitarnih elementov – tehnologije splakovanja nudijo odličnost, po kateri slovi Geberit, vse do najmanjše podrobnosti, in pravo rešitev, ki ustreza gradbenemu projektu in zahtevam projekta. Straniščna školjka Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo, že danes uvaja nove standarde na področju higiene in nege za prefinjene zasebne, poljavne in javne sanitarne prostore.

Celostne rešitve, pri katerih vsi elementi harmonično sodelujejo
V kombinaciji z aktivirnimi tipkami Geberit, ki so na voljo v različnih privlačnih dizajnih in izvedbah, lahko izberete tudi komplete za straniščne školjke, pri katerih so dizajn, funkcija in varčnost popolnoma usklajeni.


Podometni splakovalniki Geberit že več kot 40 let dokazujejo svojo zanesljivost in so že bili nameščeni milijonkrat širom po svetu. Določajo standarde na področju varčevanja pitne vode. Nadometni splakovalniki Geberit dopolnjujejo straniščne sisteme Geberit. Geberit s seti za predelavo zagotavlja, da lahko tudi starejši modeli varčujejo z viri in so primerni za sodobne zahteve uporabe.


Več o podometnih splakovalnikih
Več o nadometnih splakovalnikih

Straniščna školjka Geberit AquaClean, ki uporabnika umije z vodo, predstavlja novo dimenzijo svežine za kopalnice in sanitarne prostore.


Spoznajte Geberit AquaClean

Geberit z nagrajenim sanitarnim elementom za straniščne školjke Geberit Monolith utira novo pot na področju kopalniškega dizajna. Najsi bo v novogradnji ali pri prenovi kopalnice – montaža lepo oblikovanega elementa je hitra in preprosta, posledično pa je preprosta in gospodarna tudi montaža novih straniščnih školjk.


Več o Geberit Monolith za stranišča

Aktivirne tipke Geberit so odličen zaključek kopalniških sistemov in so na voljo v številnih privlačnih dizajnih, ki se odlično ujemajo s krmilniki za splakovanje pisoarjev Geberit in pokrivnimi ploščami Geberit. Na voljo so vam torej usklajene rešitve za vsak arhitekturni koncept.


Več o aktivirnih tipkah Geberit