Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Nagrajen dizajn za kopalnico kot prostor za nego in dobro počutje

Sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith

Preizkušena sanitarna tehnika sodobnega videza
Elegantna osnovna enota iz stekla in ščetkanega aluminija vsebuje celotno sanitarno tehnologijo in podpira stranišče. Montaža pa je kljub temu hitra in preprosta, pri tem pa nastaja le malo gradbenega prahu, umazanije in hrupa. Geberit Monolith je za svoj navdušujoč oblikovni koncept že prejel različne mednarodne nagrade.

Dizajn, ki je primeren za vsako kopalnico
Sanitarni element Geberit Monolith je na voljo v dveh vgradnih višinah, tj. pri 101 cm ter pri 114 cm, ki je primerna za Geberit Monolith za umivalnike, vse to v treh modelih – za stenske straniščne školjke, stoječe straniščne školjke in Geberit AquaClean. Tudi steklena sprednja plošča je na voljo v črni, beli, umbra in peščeni barvi.


Razširitev ponudbe izdelkov Geberit Monolith Plus

Sanitarni element Geberit Monolith Plus v družino Geberit Monolith prinaša široko izbiro priročnih funkcij.

Pametna rešitev
Prav neverjetno je, koliko pametne tehnologije se skriva za to čudovito zunanjostjo! Od senzorsko krmiljene funkcije vklopa do samodejne sprožitve splakovanja in vgrajenega priključka za odzračevanje smradu, Geberit Monolith Plus bo s svojo vrhunsko tehnologijo in dizajnom zares naredil vtis.


Za vse čute
Geberit Monolith Plus je pravi blagoslov za vse vaše čute: diskretna LED dioda zasveti, ko sistem prične delovati, tako da se lahko orientirate brez slepeče luči. Tih ventilator pa bo poskrbel za prijetno svežino.


Geberit Monolith za straniščne školjke s steklom umbra

Vgradna višina 114 cm
Za stenske straniščne školjke

Geberit Monolith za straniščne školjke s črnim steklom

Vgradna višina 114 cm
Za Geberit AquaClean

Geberit Monolith za straniščne školjke z belim steklom

Vgradna višina 101 cm
Za Geberit AquaClean

Geberit Monolith za straniščne školjke s steklom v mint zeleni barvi

Vgradna višina 101 cm
Za stoječe straniščne školjke

WELL – učinkovitost rabe vode

Sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith

Zahvaljujoč svoji gospodarni porabi vode je sanitarni element za straniščne školjke Geberit Monolith dosegel najboljšo oceno (A) v okviru oznake za učinkovito rabo vode (oznaka WELL Evropskega združenja proizvajalcev ventilov EUnited Valves).

Oblikovalske nagrade

  • product design award
  • Interior innovation award
  • plus x award

Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi