Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Standardna tehnologija splakovanja

Podometni splakovalniki Geberit

Klasik v sodobnih kopalniških sistemih
Podometni splakovalniki Geberit so klasiki sodobnih kopalniških sistemov in so bili v zadnjih 50 letih nameščeni že milijonkrat širom po svetu. Znani so po svoji pregovorni zanesljivosti. Vsak splakovalnik pred dostavo opravi test tesnenja. 25-letna zajamčena razpoložljivost nadomestnih delov zagotavlja dolgoročno varnost. Izbirno so na voljo z dvokoličinskim splakovanjem, funkcijo start/stop splakovanja ali veliko splakovalno količino. Pri podometnem splakovalniku Geberit Sigma 12 cm (UP320) je mogoče količino vode za splakovanje celo omejiti na 4,5 litrov, kar omogoča izjemno nizko porabo vode. Zato je prejel tudi odlične ocene v okviru oznake WELL.

Pripravljeni za prihodnost kopalnic
Elementi za stranišča so popolnoma pripravljeni za priključitev enote za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh. Obseg dobave vključuje tudi prazno cev za električne kable za priključitev Geberit AquaClean, WC, ki uporabnika umije z vodo.

Na voljo za vse inštalacijske sisteme Geberit
Podometni splakovalniki Geberit so na voljo za vse inštalacijske sisteme Geberit in aktivirne tipke Geberit Sigma in Geberit Omega. Združljivi so z vsemi običajno dobavljivimi stranišči.


Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320) z vgradno višino 112 cm je primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cm

Podometni splakovalnik Geberit Omega 12 cmje primeren za nizki vgradni višini 82 in 98 cm, s čimer omogoča dodatne možnosti za kopalniški dizajn. Primeren je na primer za predstenske sisteme s polico za kozmetične in toaletne izdelke ali za uporabo pod poševninami in okenskimi parapeti. Na voljo je aktiviranje od zgoraj ali od spredaj.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 8 cm (UP720)

Profil podometnega splakovalnika Geberit Sigma 8 cm (UP720) je izjemno ploski in primeren za hitro in preprosto montažo v sisteme delne višine ali višine prostora v ozkih suhomontažnih stenah. Oblikovan je za aktiviranje od spredaj.

WELL – učinkovitost rabe vode

Podometni splakovalnik Geberit Sigma 12 cm (UP320)

Imetnik najvišje oznake glede učinkovitosti – razred A v skladu z oznako WELL

Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi