Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Zaščita za naš najdragocenejši vir

Sistemi pitne vode Geberit

Varna in čista inštalacija pitne vode
Pitna voda je naš najbolj dragocen vir. Javni dobavitelji so odgovorni za njeno kakovost, ko prispe v naš dom. Hišna inštalacija pitne vode pa mora zagotoviti, da bo iz pipe pritekla voda iste kakovosti in brez mikrobioloških ali drugih kontaminacij. Ena izmed najpomembnejših nalog podjetja Geberit je razvoj izdelkov in splošnih sistemov, ki bodo brez izjeme ustrezali tem zahtevam in bodo projektantom sanitarnih sistemov omogočili preprosto načrtovanje v skladu s standardi.

Premišljene podrobnosti za higieno in več
S premišljenimi rešitvami, kot so čepi cevi pitne vode, fitingi in sistemski ventili, Geberit zagotavlja, da v času po proizvodnji in pred montažo na mestu vgradnje delci umazanije ne morejo vstopiti v sanitarni izdelek. Indikatorja stisnjenja in fitingi, ki puščajo, če še niso bili stisnjeni, zagotavljajo skorajda edinstveno varnost pri montaži.

Strokovna znanja in izkušnje za zanesljivo visoko kakovost vode
Poleg inovativnih izdelkov in optimalnega načrtovanja sta pri Geberitu osnovnega pomena usposabljanje in dodatno izobraževanje. V preteklosti si je Geberit s svojimi računskimi programi za varno načrtovanje inštalacij pitne vode ter z usposabljanji in informacijami za projektante sanitarnih sistemov o najnovejšem tehničnem razvoju, standardih in predpisih pridobil odličen sloves na svojem področju.


Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi