Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Varni priključki za hlapljive medije

Sistemi za oskrbo s plinom

Varen nadzor nad uporabo plina z Geberit Mapress
Fitingi in cevi morajo za uporabo v plinskih vodih izpolnjevati posebne zahteve. Geberit Mapress nerjavno jeklo za plin ima vsa potrebna potrdila za uporabo z naravnimi in utekočinjenimi plini ter s številnimi tehničnimi plini za industrijsko uporabo. Fitingi Geberit za plinske inštalacije so za boljše razlikovanje označeni z rumeno barvo. Zanesljivo tesnenje zagotavlja rumen O-tesnilni obroč iz hidrogeniranega akrilonitril-butadien kavčuka (HNBR), stiskalne spojke fitingov pa so zaščitene z rumenim čepom. Indikator stisnjenja kot pri vseh kovinskih stiskalnih fitingih Geberit zagotavlja tudi dodatno varnost fitingov Geberit Mapress plin. Že pred tlačnim testom je mogoče razlikovati med stisnjenimi in nestisnjenimi fitingi.

Geberit Mapress plin za vse običajne velikosti
Stiskalni sistem Geberit Mapress nerjavno jeklo za plin je primeren za uporabo z vsemi cevmi za naravne in utekočinjene pline vseh velikosti od 15 do 108 mm.


Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi