Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Ploski profil za visoko zmogljivost odtekanja

Odtoki za prhe Geberit

Hidravlično optimiziran odtok

Za vse rešitve, ki jih Geberit ponuja za odvodnjavanje prh, so značilni visoka zmogljivost odtekanja, privlačen dizajn za javne in zasebne sanitarne prostore ter preverjena, hidravlično optimizirana odtočna tehnologija. Od pršnih kanalet Geberit preko odtokov za breznivojske pršne prostore Geberit do odtokov za standardne pršne kadi Geberit – podjetje Geberit nudi za vsako gradbeno situacijo rešitve, ki se odlično ujemajo s sistemom za odvodnjavanje Geberit

Inovativen stenski odtok

Geberit je na novo definiral breznivojski pršni prostor z inovativnim stenskim odtokom, ki združuje eleganten dizajn in veliko bolj preprosto montažo, s čimer je odlična alternativa običajnim sistemom za odvodnjavanje prh.


Talna pršna plošča Geberit Setaplano

Talna pršna plošča Geberit Setaplano

Nova talna pršna plošča Geberit Setaplano je privlačna že na prvi pogled - in prvi dotik. Je topla in svilnato mehka na dotik.

Stenski odtok Geberit

Pri inovativnih elementih za prhe Geberit se odtok za vodo premakne s tal v predstensko inštalacijo.

K elementom za prhe Geberit

Pršna kanaleta Geberit

Brezčasno elegantne, izdelane iz visoko kakovostnih materialov in z uporabo premišljenih podrobnosti so pršne kanalete Geberit prava rešitev, kadar se zahteva izdelava zahtevne kopalnice s talnim odtokom.

K pršnim kanaletam Geberit

Talni odtok Geberit

Talni odtoki Geberit z izjemnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo so zanesljiva rešitev, ko je treba odtok vode montirati pod breznivojski pršni prostor in v tla različnih sanitarnih prostorov.

K talnim odtokom Geberit

Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi