Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Svoboda za kopalnico

Inštalacijski sistemi Geberit

Tako se gradijo kopalnice danes
Svoboda pri oblikovanju prostora, hitrejši napredek na mestu vgradnje in stroškovna učinkovitost: to pričakujejo vaše stranke danes pri načrtovanju in izvajanju gradnje kopalnice. Z uporabo odlično usklajenih sestavnih delov inštalacijskih sistemov Geberit lahko za vsak gradbeni projekt razvijete gospodarne rešitve, ki bodo prilagojene stranki, pa naj bo to predelava kopalnice ali sanitarni prostori v novogradnjah, v suhomontažni ali masivni izvedbi.


Geberit Duofix vključuje obsežno ponudbo sanitarnih rešitev z univerzalnimi in samonosnimi montažnimi elementi za vgradnjo v suhomontažne konstrukcije. Primerne so za vgradnjo v predelne stene, notranje stene montažne izvedbe ter predstene delne višine in višine prostora, uporabiti pa jih je mogoče v novogradnjah in pri prenovah.Montažni elementi Geberit Kombifix nudijo rešitev za montažo sanitarnih sistemov v masivno gradnjo. Montažni elementi so na voljo za vse običajne sanitarne objekte. Elementi so predvideni za nadometno uporabo pred zidanimi ali betonskimi stenami.