Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Visoka učinkovitost, majhna poraba prostora

Strešni vtočnik Geberit Pluvia za ozke žlebove

Kompakten dizajn

Dokazano učinkovite sisteme odvodnjavanja streh Geberit Pluvia je zdaj mogoče vgraditi v ozke žlebove. To omogoča nov, kompakten strešni vtočnik z zunanjim premerom samo 180 mm in pretočnostjo do 19 l/s.

Zahvaljujoč principu delovanja z uporabo podtlaka lahko sistem odvodnjavanja streh Geberit Pluvia hitro in varno odvede izjemno velike količine vode. V primerjavi z običajnimi sistemi odvodnjavanja streh pa boste potrebovali manj strešnih vtočnikov in cevi z manjšim premerom.

Za žlebove širine 180 mm

Meteorna voda se v določenih strešnih konstrukcijah zbira v betonskih žlebovih oziroma žlebovih iz nerjavnega jekla, odvajajo pa jo strešni vtočniki. Strešni vtočniki Geberit Pluvia so do zdaj za zelo ozke žlebove bili preveliki. Toda Geberit z novim, kompaktnim strešnim vtočnikom zdaj ponuja zelo učinkovito rešitev za žlebove, ki v širino merijo le 180 mm.

Strešni vtočnik je mogoče vgraditi hitro in enostavno, kar velja tudi za novi varnostni preliv, katerega zunanji premer je prav tako le 180 mm.


Dodatne informacije:

o montaži in izvedbi