Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Premišljeno do potankosti

Kaj pričakujete od svoje kopalnice? Želite uživati v udobju in tišini? Dizajn je pri tem odločilnega pomena, ampak kaj sploh je dober dizajn? Privlačen izgled je pomemben, a samo to ni dovolj. Pomembne so tudi lastnosti, ki povečajo vaše udobje: funkcionalnost, enostavno vzdrževanje in kakovost. Dober dizajn se nahaja pod površino in izpolnjuje vaše potrebe. Zadovoljiti mora več kot samo vaše oči.

V izdelkih in rešitvah Geberit se skriva več, kot je opaziti na prvi pogled. zato je naš moto "Design beyond the surface".


Design beyond the surfacePršna kanaleta Geberit CleanLine bo tudi po uporabi še vedno sijoča - to ji omogoča lahko dostopni lovilec las in oblika brez vogalov, kjer bi se umazanija lahko zbirala. Oddličen dizajn vas tako ne razveseljuje samo med prhanjem ampak tudi pri čiščenju.
Pršna kanaleta Geberit CleanLineBad odours in the bathroom

Naslednji v kopalnici – smola! Ampak ne z Geberit DuoFresh:
Aktivirna tipka Geberit Sigma40 z vgrajenim odzračevanjem zajame neprijetne vonjave na mestu nastanka in jih prečiste še preden bi se uspele razširiti po prostoru. Očiščen zrak vrne v prostor preko odprtin ob straneh aktivirne tipke.
Aktivirne tipke z inovativnimi funkcijami