Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Moderni poudarki kopalnice

Brezčasno stoječe pohištvo v številnih izvedbah

Elegantno združene prednosti
Geberit vam s sanitarnimi elementi Monolith ponuja idealno rešitev, s katero boste dosegli prav to, kar danes pričakujemo od modernega dizajna kopalnice. Sanitarni elementi za WC-je, umivalnike in bideje Geberit Monolith vas bodo prepričali s svojo inovativno obliko. Različne možnosti uporabe kopalniške opreme so elegantno združene v elemente, ki svoje delo opravljajo vrhunsko.

Dizajn, ki žanje nagrade
Nov dizajn čistih oblik ujame duh časa. Sanitarni elementi Geberit Monolith so za svoj dizajn prejeli številne različne nagrade.

Sanitarni element za umivalnike Geberit Monolith, odprt

Dobro premišljeno izkoriščanje prostora
Sanitarni element za umivalnike Geberit Monolith v eni sami enoti, izdelani iz visokokakovostnih materialov, združuje vse funkcije delovanja in celotno sanitarno tehnologijo za umivalnike. Izvlečni elementi, ki dobro in premišljeno izkoriščajo prostor, ponujajo obilo prostora za različne izdelke za nego in druge dodatke. Na sanitarni element za umivalnike Monolith je mogoče priključiti praktično vse tipe umivalnikov, ki so na voljo na trgu.


Preprosta montaža
Vsi sanitarni elementi Geberit Monolith so zasnovani tako, da jih en vodovodni inštalater lahko vgradi v samo nekaj urah. Montaža na obstoječih priključkih poteka praktično brez vsakršnega hrupa ali umazanije.

Nagrade za dizajn

  • Nagrada za dizajn izdelka 2010