Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti.

Strinjam se

Swissness

Švicarske inženirske spretnosti so legendarne.

Natančnost, strokovna znanja in izkušnje ter užitek inovacij odlikujejo proizvode in sisteme Geberit, ki že od leta 1874 v življenja številnih generacij vnašajo posebno kakovost. Strokovna znanja in izkušnje iz Švice so sinonim kakovosti in dovršenosti vse do zadnje podrobnosti. Hkrati pa pomenijo tudi skrajno mero ekonomske učinkovitosti in uveljavljanja trajnostnih načel.

Vse, kar razvijemo in proizvedemo v obratih Geberit, zagotavlja popolno zanesljivost, ekonomsko učinkovitost in trajnost. To niso le prazne obljube. Kajti pri vsakem proizvodu se najprej sami prepričamo, ali zares izpolnjuje omenjene kriterije. Luč trga ugleda šele, ko smo povsem zadovoljni. Proizvodi in sistemi Geberit se uporabljajo po vsem svetu – od otoka Spitsbergen pa vse do Avstralije, tako v majhnih počitniških hišah kot tudi v največjih in mogočnih zgradbah na svetu. To je sad naše odlično premišljene sistemske tehnologije, ki tako arhitektom kot tudi lastnikom zgradb omogoča popolno svobodo pri načrtovanju.